sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Takaisin treenien pariin

Lenkkiä ja treeniä. Sitäpä me on enimmäkseen tehty. En ole ilmottautunut mihinkään kisaan, mutta silti tuntuu viikonloput olevan täynnä ohjelmaa (tosin nyt muutakin kun koiria). Ollaan kyllä nähtävästi siirrytty kisakentiltä treenikentille. Innolla odoton kaikkia syksyn tulevia koulutuksia niin tokossa kuin agilityssäkin.

Fii ja rakas pallo
Ruskan kanssa tekisi kyllä jo kovasti mieli lähteä kokeilemaan ekaa virallista kisaa. Treenattiin viikonloppuna ratatreeniä ja meni tosi kivasti (lentokeinua lukuunottamatta), eli ehkä sen kanssa voisi jo ykkösiin lähteä? Kolmosiin ei ole kiire, koska tekninen osaaminen ei riitä vielä sille tasolle. Tarkoitus olisi ottaa Ruska mukaan ekoihin ulkopuolisiin koulutuksiinkin nyt syksyllä kun esteosaaminen on jo sen verran hallussa että pystyy tekemäänkin jotain. Nizankin kanssa olisi kiva vielä pari nollaa kerätä ensi kesää varten, eli jollekin kolmosen kisalle täytyy myös yrittää löytää jostain aikaa.

Fidzin kanssa on yritetty nyt tokoilla enempi. Jotain osa-alueita haluan saada vahvemmiksi ja varmemmiksi. Tuntuu että tekninen osaaminen on aika hyvin hallussa, mutta nyt pitäisi päästä seuraavalla tasolle eli eroon turhista liikevirheistä. Pitäisi varmaan hetki ihan miettiä mitä ja miten treenata syksy jos mielii eteenpäin tai edes haaveilee "isojen" koirien kisasta talvella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti