perjantai 4. lokakuuta 2013

Säikähdykselläkö selvittiin?

Viime viikonloppuna olin lauantaina vähän aikaa kuuntelemassa Vapun motivaatiokurssia. Lauantai iltana pääsin pallottelamaan Marjon vesikoira vauvoja. Olipa ihania! Sunnuntaikin  meni vesikoirien parissa kun olin kouluttamassa Caraydanin leirillä tokoa. On ne perrotkin vaan niin ihania. Oisko se seuraava kuitenkin sellainen karvapallo? Taas vaan tuntuu että bordercolliella on yhä enempi ja enempi vaikka ja mitä kaikkea tuon terveyden kanssa...mutta mun mieli muuttuu tän asian suhteen varmaan viikottain.

Vähemmän tulee kirjoiteltua Ellan kuulumisia. Yleisesti se on voinut hyvin, mutta tällä viikolla säikytti ihan totaalisesti. Ella on tunnetusti hyvin ahne koira. Meni sitten yksin ollessaan syömään melkein kokonaisen purkkapussin (oli kiskonut mun laukun alas lattialle ja avannut sen). Meidän kotiin tullessa oli jo siinä tilassa että jalat ei kantanut ja halusi vaan käpertyä nukkumaan (oli ollut alle 2h yksin). Yritin oksetuttaa, mutta ei enää onnistunut. Sitten vaan hunajaa suuhun ja päivystykseen. Siellä se otettiin heti (sokeri)tiputukseen. Sokeriarvoja tarkkailtiin ja kun ne saatiin nousuun niin päästiin kotiin. Nyt sillä on lääkitys päällä pari viikkoa, jonka pitäisi suojata maksaa mahdolliselta myrkytykseltä, mutta todellisuus selviää parin viikon päästä verikokeissa.


Tällä viikolla alkoi hallikausi. Ompa ihanaa juosta lämpimässä hallissa t-paita päällä. Mukavuutta on myös että koirat ja lelut pysyy puhtaina. Tiistaina käytiin Fidzin kanssa Jessican yksärillä. Otettiin metallia ja vahvistui ajatus siitä mitä olin miettinyt eli vaihdan kapulan keskikokoon niin pitää paremmin eikä mun tarvitse opetaa vinosti pitämistä. Toi jopa ison metallin, mitä ei ole varmaan koskaan edes uskallettu kokeilla :) Sitten otettiin Z:taa. Kaikki asennot aina oikein mutta syynin alla olikin seuraaminen. Tehtiin lyhyessä hihnassa jotta sain paremmin annettua palautteen jos meni matalaksi. Tätä pitää nyt vaan treenata paljon...mistä se on tuon keksinyt...voi varmaan taas katsoa peiliin. Loppuun otetiin vielä luoksetulo kun Jessican hallissa on kuitenkin kiva liukuva mattopohja. Fidzi teki hienot sotpit ja jarrut toimi. Ekalla yrittämällä liirasi aika paljon kun oli enempi vauhtia mitä tuollaisella pohjalla voi olla jos ei haluaisi liukua. Mulle pääasia oli kuitenkin että jarrasi molemmat stopit tosi hyvin.

Merkille ©Sirpa Saari

Keskiviikkona ekat aksatreenit uudessa hallissa. Oli kiva halli ja pohja tuntui pitävältä ja joustavalta. Niza meni tosi kivasti, vaikkakin juoksi ekalla radalla A:n kontaktin läpi. Oho! Mut se on vaan niin kiva kun menee ikäsekseen vielä niin tärkeänä. Ruskakin oli oikein pätevä vaikka treeni olikin aika haastava sille. Keinu on aika lennokas. On varmaa pakko ottaa siihenkin pysähdys. Fidzin sai vaan juosta radan kerran läpi, ja keskittyi enempi tokoon. Eilen alkoi HiHan hallitokot. Tehtiin Fidzin kanssa oikeastaan kaikki liikkeet tavalla tai toisella, joten tuli treenattua aika pitkä pätkä mutta kun molemmat niin tykkää niin ei kait se haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti