keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Seuraamiskielto

Maanantaina jatkettiin tokon parissa. Piti heti tehdä kotiläksyjä, eli ruutua targetilla. Tehtiin ihan läheltä mutta Fidzi oli sitä mieltä että tietää ihan ilman targettia missä se ruudun paikka on. Pitää vissiin ajaa targetti sisään tai muistuttaa ja vahvistaa vähän kotitreeninä ennen ruutuun laittamista. Aika hyvään paikkaan tosin haki ilmankin. Sitten otettiin luoksetulo, koska sitä ei tullut viikonloppuna otettua ollenkaan. Ensin läpijuoksuna. Tuli tosi hyvää laukkaa. Sitten stopeilla. Hitsi että petti pokka pysähtymisessä. Kyllä muuten nimittäin pysähtyi ja hyvin, mutta myös pompahti taaksepäin ja oli ihan pöllästyneen näköinen. Ihana! En voinut olla kun iloinen, vaikka ei toi nyt ehkä ihan toivottua ole mutta ajatus kunnon stoppiin on syntynyt. Naurettiin vaan että HiHan koirakot SM:ssä tunnistaa siitä että saavat punaiset kortit kun peruttavat hyppien kehästä pihalle:) Maahan meni ihan ok ja sivullekin tuli aika ripeästi. Pari merkkiä lelun kanssa loppuun ja se sai riittää kun oli taas niin pirun kylmä ilma. Saatiin Saijalta ihana pallo lelu. Kiitos! Se on ollut tosi mieleinen. Olipa taas ihanat hyvän mielen treenit.

Tiistaina aksattiin, ja hyvät treenit jatkui. Kummatkin koirat kulki tosi kivasti. Ei jäänyt oikein mitään hinkattavaa. Kaikki rullasi. Taisi olla meille sopiva treeni? Vahvistelin kontakteja radalla Nizan kanssa. Loppuun otettiin Fidzin kanssa putkesta sivulletuloja. Tollasen vauhdin kun saisi kapulan palautuksiin niin ois aika jees!

Keskiviikkona ei ehditty kaveritreeneihin. Nähtiin sopivasti autojen takavalot. Käytiin kuitenkin tekemässä kentällä omatreeni ennen Niinan fyssariaikaa. Otettiin ohjattua. Ensin kisamainen. Tekee vasemmalle nyt paremman kaaren kuin oikealle. Heh, hyvin näkee mitä on treenattu. Merkki ok ja vasemman haku ok. Palautukseen en ole tyytyväinen. Himmaa niin aikaisin. Oikean haussa lähti ensin keskikapulalle. Pysäytin ja korjasin. Uusin vielä kummatkin puolet "kisasyvyydestä". Teki hyvin. Vahvistin myös kummankin puolen kaaria siirtämällä kapulat sivuun lähemmäksi. Loppuun otettiin pelkkiä kapulan palautuksia takaakierrättämällä ja siinä näkyi jo vilahdus siitä mitä haluan, eli ehkä se saadaan vielä kasaan? Toisena liikkeenä ehdittiin ottaa Z:taa. Siinä lähinnä seuraamista. Kaikki asennot tehtiin jossain vaiheessa, mutta ei liikkeenomaisesti peräkkäin. Kerran mokasi istumisen mutta muuten ok. Seuraaminen ei ole vielä Z:ssa sitä mitä haluan. Tehtiin seuraamista vielä erikseen ja se oli ihan hyvää. Palkkailin nyt asentoa ylöspäin. Välillä painuu alas mutta paikka on aika vakaa, ja kovasti yrittää.

© Sirpa Saari
Kentältä suoraan Fidzi pääsi hyvin lämmiteltynä Niina käsittelyyn. Ja kuten vähän epäilys oli niin olihan se jumissa. Tokokoiran oikeapuoli oli selvästi kipeämpi, ja me saatiin 1-2 viikon seuraamiskielto:( Pakko myöntää että seuraamista on otettu paljon ja nyt se näkyy. Vasen puoli oli parempi. Molemmin puolin lantion kohdalla oli myös selässä reagointia. En nyt osaa terminologiaa, mutta muistaakseni Niina sanoi että ei tunnu jäykältä mutta selvästi reagoi. Liikkeet oli kuitenkin puhtaat ja menee suoraan. Niina epäili että sillä ei ole tarpeeksi hyvässä kunnossa syvät lihaksen. Me saatiin jumppailua kotiläksyksi. Fidzi sai käsittelyn jälkeen vielä lazerhoitoa. Oli aika ihana kun oli muuten ihan rentona mutta häntä aina vispasi. Ikään kuin olisi kertonut että nyt tuntuu hyvälle. Taas pieni koira sai kehua luonteestaan. On kentällä niin vilkas, mutta voi tulla vieraaseen paikkaan ja rentoutua pöydälle jossa sitä ei ole koskaan hoidettu ihan noin vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti