keskiviikko 10. elokuuta 2011

Viimeinen lomaviikko menee treenaten

Nyt on menossa vissiin enempi agilitypainotteinen kausi. Ollaan parikin kertaa tällä viikolla käyty treenaamassa, ja tänään oli sitten Niinun treenit (Fidzi treenasi). Vitsit että oli kivaa, hyödyllistä, opettavaista ja vaikka mitä! Radassa oli kohtia mitä piti hinkata vähän enemmän, ja Niinulla oli hyviä neuvoja mun ohjaukseen (osan jo tiedostan en vaan osaa niitä käytännössä toteuttaa). Ja sitten omissa ohjaus/reittivalinnoissa pitäisi järkeä jo osata käyttää enemmän. Mun on vaan vielä tosi vaikea arvioida mihin ehdin ja mihin en. Ja sitten se liikkeellelähtö ajoissa...miten sekin voi olla niin vaikeeta? Lisäksi käteentuloa täytyy vahvistaa. Pitää vaan palkata paljon ja lähelle. Fidzi lukee nyt helposti enempi esteitä kun ohjausta :/ Mutta kyllä agility on taas mukavaa. Oikein harmittaa ajatus Fidzin juoksusta ja mahdollisesta mammalomasta. Agilityn piirinmestaruuskisoihinkaan ei päästä kun ei olla silloin kotosalla. Saa nähdä miten tokon piirinmestaruuskisojen kanssa käy. Olen aika varma että silloin sitten on juoksussa.

Sitten todisteita netistä (SM-kisoista otettu), että osaa Fidzikin kääntyä ihan tiukasti kun joku ohjaa (kaikki kuvat ottanut Sirpa Saari):


Joko pituus on tosi suuri tai koira tosi pieni?


Tiukka kurvi

 Tiukka 90 asteen käännös ja menoksi!
Ollaan me tokoakin treenattu. Olen tehnyt Fidzille nyt vähän haastavampia treenejä. Viimeksi tehtiin mm. tennispallotunnaria. Eli normaalitunnari, mutta tennispalloja oli kapuloiden seassa. Ei ollut pienelle bc helppoa ei, mutta pystyi. Jouduin kyllä pari kertaa sanomaan että nyt sitten se "oma" ei vaan palloja :)

Ellan kanssa taas taistellaan hiivaa vastaan. Tällä kertaa tassujen lisäksi myös korvissa, kurjaa. Vaihdoin ruokavaliota. Toivottavasti auttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti