lauantai 27. elokuuta 2011

"Hiki" kisoissa

Lauantaina kisattiin agilityä omissa HiGi-kisoissa. Ilma oli hyvinkin kesäinen, mikä taisi viedä ohjaajalta jostain syystä parhaimman vireen. Oli jotenkin tosi vetämätön olo. Olin ilmoittanut Nizan kahdelle ja Fidzin kolmelle agilityradalla. Tuomareina toimivat Ritva Herrala ja Anne Tammiksalu.

Herralan ekalla radalla oli pari kohtaa mitä mietin, mutta kuitenkin pääasiassa helpohko rata. Nizan kanssa meni kivasti. Vähän liikaa "tässä" huutoja, mutta aika sujuvalla nollalla maaliin. Fidzin kanssa eka rata oli aikamoista rämpimistä. En edes muista missä lopulta hyllytettiin koska virheitä satoi :(

Toinen Tammiksalun rata olikin vähän haastavampi. Niza kulki tosi kivasti, mutta oman myöhästyneen valssin takia sain sen putkeen A:n sijaa. Harmitti. Tällä radalla makseilla tuli yksi nolla ja kolme tulosta. Fidzin kanssa samaisella radalla yritin olla tosi ajoissa siinä kohtaa missä Nizan kanssa hyllytin. No olin, mutta unohdin ohjata koirankin sinne. Surkeeta.

Tokaan rataan loppui Nizan kisat. Olin siihen kyllä tosi tyytyväinen. Teki tasan sen mitä pyysin ja kulki ihan kivaa vauhtia (ja otti hienosti kontaktit)!

Viimeinen rata oli suhteellisen helppo, mutta ei minun ja Fidzin rataprofiiliin sopiva; hyppy, käännös, hyppy, käännös. Sain kuitenkin jostain vähän asennetta omaan ohjaukseen ja vika rata oli yllätykseksi tämän päivän radoista ylivoimaisesti paras. Ei tullut mitään ihan kauheita tilanteita ollenkaan (tosi positiivista?) ja nollalla maalin (4.sija). Eikä me huonoille hävitty, kun Niinu otti kaksoisvoiton ja siskopuoli Raija tuli kolmanneksi :)

Ei paras kisapäivä, mutta syy taisi olla taas ohjaajassa. Kaksi koiraa ja kaksi nollaa. Nollaradat oli kummaltakin ihan hyviä ratoja ja Nizan hyllykin oli hyvä rata koiralta, eli kaipa ihan tyytyväinen kuitenkin olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti