tiistai 16. elokuuta 2011

Tokoa "livenä"

Viikonloppuna oltiin katsomassa agilityn pohjoismaiden mestaruuskisoja Liedossa. Vitsit olisi tehnyt mieli itsekkin yrittää mennä niitä ratoja (ei tosin siinä kisaseurassa). Sai taas nähdä hienoja koiria, ohjauksia, onnistumisia mutta myös paljon epäonnea. Sitähän se agility vaan on.

Nyt on kuitenkin arki alkanut. Tämä tarkoittaa sitä, että itsellä on niin aikaa kuin energiaakin treenaamiseen taas vähemmän. Jotain ollaan kuitenkin yritetty tehdä. Yksi päivä otin jopa kameran mukaan treeneihin ja kuvattiin muutama liike Nizan tokoilusta. On se niin hauskaa tuo vesikoiran pomppiva tyyli tehdä töitä. Josko se Niza vielä palaisikin tokossa kisakentille (oon tainnut sanoa tätä aikaisemminkin)?

Niza tokoaa muutaman liikkeen verran.

Sitten yksi toinen päivä Marika "yllätti" meidät videokameralla treeneissä, ja teki vielä ihanat videot niistä. KIITOS! Ei tietenkään olleet täysin onnistuneet treenit. Pitkä lista virheitä näkyy varsinkin näin videolta katsottuna. Blääh, miksi sen kameran pitää olla niin armoton! Kaukoissa peruttaa, seuraamisessa helposti edistää, merkin treenit kesken jne. Pistetään nyt kuitenkin näkyviin (pieni ahdistus). Näkyy noista nyt ainakin Fidzin tapa tehdä hommia ja se sen ainainen positiivisuus :)

Kaukot
Tunnari
Leikkiä, merkkiä ja stoppeja
Seuraamista
Treenin jälkeen...

Sitten taas pentusista:) Ihana oli kuulla Sadulta, että Fidzin ja Spiikun mahdollisista jälkeläisistä on jo nyt ollut mukavasti kysyntää. Toivottavasti kaikki onnistuu ja pienet bc:n alut löytäisi oman rakastavan ja harrastavan kodin. Itse niin haluaisin nähdä niitä vielä pentulaatikon ulkopuolellakin! Juoksua odotellessa:


pentukuumetta?


2 kommenttia:

  1. Fidzin työskentely on kyllä upeaa katseltavaa, olen täällä aivan haltioissani! :)) F+S pentue tulee kyllä olemaan hieno, sitä varmasti aikaajoin tulee seurailtua, harmi, ettei meille enää omaa riitä.. Mutta hyvää syksyä teidän porukalle! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, kiva kuulla :) Oletko ollut Satuun pentuasian tiimoilta jo yhteydessä? Itse en tosiaan tiedä mikä tilanne on, mutta aina kannattaa kysellä :P

    VastaaPoista