sunnuntai 19. elokuuta 2012

"Historiakatsaus"

Sen verran kiirettä pitää, että ei tänne ole ihan ajallaan ehtinyt kirjoitella. Pikainen katsaus nyt kuitenkin viimeisimpiin. Pari viikkoa sitten sain laittaa merkinnän historiankirjoihin kun Aapo ihan omasta tahdostaan lähti Nizan kanssa Lägin epiksiin. Tarkoituksena oli ekana kisata vain mölleissä, mutta innnostus kasvoi tehdessä ja niin ne menevät myös kisaavien radan, ja hienosti menivätkin. Ei kyllä olisi menoa katsellessa uskonut että Aapo on toistaiseksi käynyt agilitykentällä suunnilleen kaksi kertaa itse tekemässä jotain. Kerran vuosi sitten ja kerran tänä kesänä. Ehkä se innostus tästä lähtee? Tältä se meno tällä hetkellä näytti:Aapo & Niza

Viikko sitten viikonloppuna kisasin kummankin koiran kanssa HiHan omissa kisoissa kolmen startin verran Luomalan Henrin radoilla. Radat oli mukavia, mutta niissä oli ihan tekemistä. Nizasta huomasi että oli viikolla saanut epiksissä rallatella kontaktit! Eka rata kun alkoi hyppy, puomi ja putki (ei puomin edessä oleva pää). Laittoi vesiäinen vaan korvat taakse ja antoi palaa. Pysähdyksestä ei tietoakaan, ei myöskään A:lla. Annoin palautteen laittamalla koiran maahan, mutta jatkettiin kuitenkin rataa. Ei ehkä paras rangaistus? Toinen rata Nizan kanssa meni jo paremmin ja sehän kulkee jo ihan kivaa vauhtia verrattuna nopeisiin bortsuihin:

Tulokset HiHa 5.8.2012

Myös vikalta hypäriltä Nizan kanssa saatiin nolla, mutta kepit tyhjän päälle pujoteltuna niin että itse otin useamman metrin sivuetäisyyttä, oli todella tahmaiset ja meinasi loppua kummaltakin usko kesken. Tuloksena kuitenkin tuplat ja tosi hyvä mieli!

Fidzinkin kanssa oli oikein mukava kisapäivä vaikka ei nyt nollia saatukkaan. Ekalla radalla tehtiin nollaa ihan loppumetreille asti,  mutta sitten lähdin niin terävästi loppusuoralle että sain koiran esteen ohi. Toisella radalla sitten tylsä keppivirhe. Oli niin kiire, että ei taipunut tokaan väliin. Hypärillä sama kohta kepeillä missä Nizan kanssa meinasi usko loppua, ei Fidzin kanssa toiminut ollenkaan vaan lähti tokavikasta välistä perään. Mukavaa menoa kuitenkin suurimmaksi osaksi, eli tosi tyytyväinen olen. Keppitreeniä on nähtävästi tehtävä kummankin kanssa.

Tänä viikonloppuna kisattiin sitten tokon uudenmaanpiirinmestaruus kisat, mutta niistä myöhemmin lisää. Mukana HiHan joukkueessa oli Ella ja Fidzi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti