sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Piparin tuoksua, sitäkö joulu on?

Ei me ihan suunnitelmien mukaan ollakaan osattu pitää taukoa tokosta, vaikka se oli alkuun tarkoitus. Mutta se on pääasiassa ollut van kotitokoa. Ollan hiottu askelsiirtymiä ja sivulletuloja kapulalla ja ilman. Huomenna (jos ei jo tänään ehditä), niin pitää käydä kentällä kun nekin on nyt aika loistokunnossa. Parit treenitkin olisi jouluviikolla, mukavaa!

Keskiviikkona kävin pitkästä aikaa juoksemassa Nizan ja Fidzin kanssa. Piti sitten heti lenkin jälkeen ottaa Hyytiäisen Mariin yhteyttä ja varata Fidzille hoitoaika. Niza juoksi lenkin pitkällä letkeella askeleella, mutta Fidzi meni sellaista ärsyttävää pomppulaukkaa. Ei Fidzi muutenkaan ole hyvä juoksemaan pitkällä askeleella ravia mutta pakko oli tarkistuttaa. Marilla oli sopivasti tullut peruutusaika ja pääsi jo perjantaina käymään. Fidzillä olikin lantiolukko joka onneksi saatiin auki. Jalatkin oli ottanut osumaa. Voihan olla että messarin liukkaalla pohjalla oli osansa noihin? No nyt on lukot toistaiseksi avattu. Ruska kävi Tiinan kanssa samalla hoidettavana ja silläkin oli hieman vinoutta ja kireyttä.  Nizakin punki väkisin Marin syliin ja sai pienen käsittelyn ollen siihen tosi tyytyväinen.

Perjantai illalla käytiin tekemässä hoidon jälkeen ihan kevyt hallitreeni (ei juoksemisia tai vauhtia). Yritin palkkailla paljon asioita mitä liian usein pitää itsestään selvyytenä. Palkkailin paikallaolojen alkuja (kävin palkkaamassa myös kesken suorituksen), ja myös loppuja. Sitten tehtiin hieman kaukoja, seuraamista ja Z:taa. Niissäkin teemoina oli paljon yllättävää namipalkkaa eli kiva kevyt treenit ilman epäonnistumisia. Niza pääse loppu ajaksi rallaamaan ja sillä oli kivaa.

Tässä Fidzin messarin viikonlopusta video. Meni vaan hermot tuon muokkausohjelman kanssa. On niin kamalan hidasta eikä ole mitään järkevää musiikkia jne. No lopputuloksena ohjattunouto jäi videosta uupumaan eikä siinä ole musiikkia vissiin loppuun asti, mutta en vaan jaksa muokata uudestaan :)

Fb-haasteen tunnelmien myötä me toivotamme piparin tuoksuista joulua kaikille blogin lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti