lauantai 27. lokakuuta 2012

Neljä vuotta mustavalkoista elämää takana

Viikko se on taasen vierähtänyt. Hieman normaalia vähemmän tuli viime viikolla treenattua, kun Fidzi oli alku viikon vatsataudissa. Ihmettelin kun oli niin vaisu maanantaina tokoillessa, mutta syy selvisi heti lenkillä. Toisella oli vatsa ihan sekaisin. Raukka pieni teki treenin kuitenkin niin hyvin että en osannut arvata että oli niin kipeä. Osaispa ne puhua ja kertoa...Olin sitten varmuuden vuoksi Nizankin kanssa poissa tiistaina agista kun en tiennyt oliko tarttuvaa vai ei. Ei kuitenkaan näyttänyt muihin tauti siirtyvän, niin oisko nauttinut vaihteeksi lenkillä jotain vähän sopimattomampaa ravintoa. Ken tietää?

Keskiviikkona kuitenkin päästiin jo maneesille aksaamaan ratatreeniä. Itse menin Fidzin kanssa ja Aapo Nizan kanssa. Aika hyvät treenit kummallakin. Toiveena ois että Aapo ottaisi vielä Nizasta kisakaverin. Mulla on niille tietty jo suuret tavoitteet, mutta katsotaan keskiviikko kerrallaan:)

Perjantaisin meillä on tokot hallissa. Olen nyt kolmena kertana treenannut oman koiran lisäksi Ruskan kanssa. Vitsi että se kehittyy ihan silmissä. Ihan mahtava pieni koira. Eka kerta oli selvästi hankalaa siinä kaikessa häiriössä, mutta viime perjantaina kaikki meni jo tosi hienosti. Tiina sanoi että voisin alkaa kisaamaan sen kanssa, mutta katsotaan miten meidän treenit etenee. Mukavaa on, kun Ruska asuu nykyään Tiinan luona samassa taloyhtiössä niin olen nähnyt sitä paljon.

Kuvia eiliseltä lenkiltä:

Paimenet ja "lammas" vai poliisit ja rosvo?
Silmät kiinni ja menoksi
Ruska
Naapuriston jengiä
Tyttö ja sen aikuinen äiti?
Ruska ja Rocky
Fidzi ja Ruska
Sunnuntai aamu aloitetiin juhlistamalla jo neljä vuotiasta Fidziä. Nytkö se on ainakin teoriassa aikuinen?
Pieni karvaton Fi jo 4v. ONNEA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti