tiistai 10. heinäkuuta 2012

Vuodet vierii niin nopeaan

Aloitetaan tärkeimmästä. Ellan 8-vuotis syntymäpäiväjuhlia vietettiin viime perjantaina. Juhlia sankari sai viettää mökkeillen. Auringossa paistattelu ja hajujen tutkiminen sopivissa suhteissa onkin varmaan paras tapa Ellan mielestä päiväänsä viettää. Kovasti onnea koko veteraani-ikäiselle A-pentueelle!!

Ella 8v.
Niza ja Fidzi käväisivät taas Purinaalla HauOpenissa kisaamassa. Voisin melkein ottaa Copy Pastella viime kisojen kuvailun. Niza teki aika loistokkaan radat. Ekalta radalta harmittava hylly, kun ohjasin ihan loppumetreillä väärään päähän putkeä. Toiselta aika loistavasti meneeltä radalta sitten 5RV, joka hyvin todennäköisesti tuli puomin ylösmenolta. ItkU! Pakko se on myöntää. Meillä on puomin ylösmeno-ongelma. Pitää nyt miettiä miten tätä alan työstää, mutta jotain on tehtävä. Mutta itse radat meni Nizan kanssa oikein kivasti ja loistavalla traivilla.

Fidzin kanssa eka rata oli ihan K-A-M-A-L-A. Ei oltu ollenkaan samalla radalla, tai minä lennätin koiraa joka pirun hypyn jälkeen jonnekin, ties minne. Lopulta otin kepeiltä hyllyn, kun teki virheen ja en jaksanut korjata. Maalissa harmitti niin vietävästi koiran puolesta. Olipa surkea olo. Toinen rata Fidzin kanssa onneksi oli jo parempi. Keinun tosin jostain syystä hiipi tosi hitaasti. Meinasi hypätä jo sivusta alas kun ei hiippailulla saanut laskemaan nopeasti. Mikä lie? Puomi ja A oli kohtuullisia. Nollalla maaliin. Onneksi kuitenkin jäi vähän parempi fiilis kun ekalta radalta, mutta kovin tahmealta vielä tuntui.Tänään Sonjan treenit meni kuitenkin puolestaan aika kivasti, joten ehkä se pakka tästä vielä kasaan saadaan.

Huomenna suuntana olisi Savo. Lähdetään vähäksi aikaa mökkeilemään, eli koirat saavat juosta ja uida ihan koko sydämmensä kyllyydestä. Loma on alkanut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti