keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Tavoitteiden toteutuminen?

Niin se on tämäkin vuosi lopuillaan. Ensi viikonloppuna startataan Nizan kanssa vielä Hyvinkäällä kolmen kisan verran, mutta lauantain jälkeen on tämä vuosi kisojen osalta pulkassa. Nyt on siten hyvä aika tarkastella vuodelle 2011 asetettujen tavoitteiden toteutumista.

Fidzin tavoitteena oli tokossa saada EVL kisakuntoon. Kisata pari kisaa ja saada 1-tuloksia. Agilityssä tavoitteena oli nousta kolmosiin, ja saada yhteistyö kuntoon kisoissa. Lisäksi tavoitteena oli BH-koe ja näyttelytulos. "Sivutavoitteena" oli pennut (tai astutus).

Toteutus:
EVL saatiin rakennettua kisakuntoon. Fidzi valioitui kesällä 2011. Agilityssäkin mentiin hurjasti eteenpäin, ja yhteistyö kisaradoilla alkoi löytymään, josta todisteena pari AVA-sertiä ja palkintopallisijaa. BH-koe jäi suorittamatta. Se vaan tuntui niin turhalta koska pk-lajien treenaamiseen ei vaan ole aika riittänyt. Näyttelytulos sen sijaan saatiin vuoden ainoasta näyttelystä, vielä erinomainen sellainen. Fidzin sivutavoitekin toteutui, sillä pentulaatikossa tuhisee tällä hetkellä seitsemän kappaletta parin viikon ikäistä jälkikasvua. Kaiken kaikkiaan Fidzin vuosi on ollut erinomaisen onnistunut!

Nizan tavoitteena oli enempi agilitystartteja ja onnistumisia. Sivutavoitteina oli näyttelytulos, hakukoe ja ehkä paluu tokon kisakentille. Mahdollisesti myös mejän aloitus.

Toteutus:
Määrällisesti ei Nizalla varmaan tänäkään vuonna mitenkään hirmuisesti startteja agilityssä tullut, MUTTA sterilisaation jälkeen meidän onnistumisprosentti kisoissa on noussut huimasti (pitäisi varmaan ihan mielenkiinnosta laskea paljonko). Nizalla on nyt ekaa kertaa elämässään SM-nollat kasassa (sis. tupla- ja triplanollat). Lisäksi se juoksi kovassa seurassa itselleen ensimmäisen AVA-sertin, eli joo voidaan sanoa että tavoite on agilityssä onnistumisten osalta ylitetty. Kaikki muut tavoitteet oli selvästi sivutavoitteita, koska niiden eteen ei olla tehty mitään, tai ollaan me tokoa vähän ylläpidetty jos joskus vielä kisattaisiin...

Ellan tavoitteena oli toipuminen, mejäily (kisat mielessä pitäen) sekä mahdollisesti näyttelyissä käynti. Sivutavoitteena oli paluu agilitykentille.

Toteutus:
Ella on toipunut varvasvammastaan hyvin, tai ei ainakaan ole sitä millään tavoin varonut. Mejäilyt jäi koko vuodelta ohjaajan saamattomuuden takia ihan pariin kertaan. Agilityssä Ella kisasi SM-kisoissa, mutta muuten sen agility on jäänyt vain satunnaisiin treeneihin. Näyttelykalenteriin ei edes vilkaistu. Sanottakoon että Ellan tärkein tavoite eli parantuminen toteutui, mutta muuten vuosi jäi tavoitteiden osalta aika laihaksi.

Seuraavaksi pitäisi kai sitten uskaltaa kirjata ne tavoitteet vuodelle 2012...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti