maanantai 30. huhtikuuta 2012

Treeneissä kulkee, kisoissa ei

Viime viikolla treenit on jostain syystä vedetty todella hyvällä fiiliksellä niin tokossa kuin agilityssä. Ehkä kun muu elämä tuntuu haastavan, niin osaakin taas ihan eri tavoin nauttia siitä kun saa tehdä sitä mistä todella nauttii?

Torstaina Fidzi kävi Riinan käsittelyssä. Oli kuulema yllättävän hyvässä kunnossa (ison pentueen jäljiltä) vaikka vähän oli ranka vino ja jäykkyyttä takapäässä. Etupuoli oli loistokunnossa. Hyvin se liikkuikin keskiviikon treeneissä, eli ei onneksi mitään kamalaa.

Kun treenit kulkee niin miksei kisat? Lauantaina kisattiin Lägin kisoissa ja niistä ei kyllä oikeastaan ole mitään kerrottavaa. Itsellä ei jostain syystä ollut asennetta ollenkaan, ja koirat varmaan vaistosi sen kun tekivät mitä halusivat. Niza karkasi kontakteilta ja Fidzi juoksi renkaan ali (TAAS!). Kuusi hyllyä ja todellinen "blääh-fiilis". Vaikka niissä radoissa olikin tekemistä niin olisi ne ollut ihan tehtävissä. Ei voi muuta kuin todeta että olipa tällä kertaa tosi säälittävää menoa. Tällä viikolla treenataan ja ensi viikolla uusi parempi yritys omissa kisoissa.

Kiirettä pitää kotiarjessa kun kohta olisi muutto ja remontti edessä. Ihanaa kun saadaan lisää neliöitä tähän huusholliin. Joka koiralle oma huone, ainakin teoriassa :) Hyvää vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti