sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Ei riman alituksia tällä kertaa

Viime viikolla "tehotreenattiin" Fidzin kanssa rengasta. Kyllä se treeneissäkin yritti livahtaa renkaan ali vedätyksissä, mutta hyvä niin koska nyt pääsin siihen puuttumaan. Kontakteja varsinkin A.ta täytyy nyt puolestaan aloittaa jotenkin työstämään, eli ne on varmaan seuraavana "tehotreenilistalla".

Tänään kuitenkin kisatiin agilityä ihanassa aurinkoisessa kevätsäässä Hiiiden Haukkujen omissa kisoissa Tervalammen kentällä. Edessä oli kolme starttia Ritva Herralan hyvinkin suoraviivaisilla radoilla. Ekalla radalla Fidzi meni ihan kohtuullisen kivasti ja nollalla maaliin. Nizan kanssa hätäilin samalla radalla, joten sain aikaiseksi tylsän kiellon. Toka rata meni Fidzin kanssa vielä sujuvammin, mutta 5 RV A:n alastulolta. Ei tosin varastanut vaan vapautin vaan niin aikaisin kun en jaksanut odottaa hiipivää collieta, hyi mua. Tällä radalla Fidzin etenemä oli kuitenkin yli 5 m/s eli ihan kivaa vauhtia mennään jo, vaikka vielä ei yhteistyö eikä esteiden suoritus ole täydessä terässä. Nizan kanssa hyllytin saman radan heti alun putkessa. Ei tullut yhtä helposti vetoon kun Fidzi. Nizan puomit puolestaan oli tänään niin mahtavan upeat kummallakin radalla että voisin haljeta onnesta!!! Vikalta hypäriltä Fidzi pudotti ekan riman ja sitten kepeillä oli itsellä muka niin kiire jatkoon että ohjasin suoraan tokaan väliin. Nizan kanssa tehtiin hypäriltä ihan siisti nolla.

Viime viikon kisoissa mikaan ei toiminut eikä hyvää fiilistä ollut. Nyt oli kaikki päin vastoin. Oli ihan mahtavan hyvä fillis koko ajan ja virheistä huolimatta meni kummatkin koirat aika kivasti. Parhautta tässä päivässä varmaan oli että nyt alkoi tuntua meno kohtuu hyvältä myös Fidzin kanssa. Sen kanssa tarvitsee vaan säännöllistä treeniä. Tauko ei ole meidän juttu. Viime viikon treeneissä Sonja nimesikin Nizan mun "terapiakoiraksi", koska sen kanssa ohjaukset ja meno on niin paljon helpompaa ts. se antaa mulle niin paljon anteeksi. Tässä kaikki tämän päivän radat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti