sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kirottu rengas

Sunnuntaina kisattiin purinalla, tuomarina Savikon Seppo. Ekalta radalla tuli kummallekin koiralle hylky, mutta nämä olivat kerrankin täysin ohjauksesta johtumattomia koirien omia virheitä. Fidzi paineli renkaan ali ja Niza ei pysähtynyt puomille vaan irtosi ilman vapautusta edessä olevaan putkeen. Muuten ihan ok menoa kummaltakin.

Eka rata jäi kuitenkin Fidzin parhaaksi radaksi tältä päivältä vaikka hiipi A:n ja alitti renkaan. Sama renkaan alitus nimittäin toistui tokallakin radalla, ja se taas pisti omaa mieltä ärsyttämäään sen verran että ei lopun radan ohjauksesta tullut mitään. Vaikka tehtiin sivussa ekan radan radan jälkeen rengasta erkseen (ilman mitään ongelmia) ei se radalla nyt vauhdissa onnistunut. Olkoonkin että ei olla rengasta juurikaan harjoiteltu niin kyllä nyt esteet pitäisi osata! Niza onnistui tekemään hypäriltä ihan kohtuullisen nollan.

Vikalla radalla ei ollut rengasta, joten pääsin Fidzinkin kanssa radalle ilman mitään estekummituksia mielessä. Ei se kuitenkaan auttanut lopputulokseen, mutta nyt hylky johtui omasta ohjauksesta. Kisat ei sinänsä olisi niin paljon itsessään harmittanut mutta sain kuulla että Fidzin meno radalla ei ole täysin sitä mitä on ollut. Ei kulje entistä vauhtiaan ja hyppää hieman "huonosti" tai eri tavalla. Koska Riinakin oli kisoissa niin pyysin heti katsomaan kalenterista milloin voisin viedä Fidzin fyssarille. Harmittaa että ei ole vielä selvästikkään täysin kunnossa, mutta niin se iso pentue (ja virtsatietulehduskin) vaan vie veronsa ja palautuminen ei tapahdu ihan hetkessä. Tämä kai pitäisi tietää ihan omastakin takaa...

Nizan hylky vikalla radalla johtui ohjauksesta. Yritin lennosta vaihtaa alun ohjauksen ja ei onnistunut ei. Olin myöhässä, Muuten ihan ok menoa ja nyt otti hienosti kontaktit.Video kisoista. (Fidzin radoista vaan ekassa on jotain katsomista.). Nizan kanssa saa olla lähdön ja kontaktien kanssa tosi tarkkana. Tosi helposti varastaa kummassakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti