lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäisen tunnelmia

Fidzin kanssa on jälleen tokossa mietitty eri tapoja liikkeiden eteenpäin viemiseen. Onneksi sen kaavat on tosi helppo rikkoa. Fidzi on koira joka ei todellakaan mene lukkoon jos treeni on jostain syystä mennyt siihen pisteeseen että itsellä nousee turhautumisen tunne pintaan (tiedän että näin ei saisi tapahtua mutta niin nyt kuitenkin aina joskus käy), vaan se alkaa tarjoamaan entistä enemmän eri variaatiota. On ihanaa että koira ei lannistu vaan keksii mitä erinäisempiä juttuja, mutta varjopuolena on että liikkeisiin tulee vähän väliä jotain uusia ei niin toivottuja yllätyksiä. Niza on niin paljon helpompi tässä suhteessa. Se on kuin juna joka menee ja tekee, eikä keksi mitään kummallisia variaatiota kaikesta. Onneksi on kuitenkin mahtavia treenikavereita jotka osaa auttaa uusille urille kun itse kangistustuu samoihin kaavoihin. Eli lopulta on treenit kuitenkin näyttänyt menevän eteenpäin :) Ellakin aina silloin tällöin päässyt tokoilemaan. Pätkä Ellan perjantain tokoilusta.

Agilityssä päästiin Fidzin kanssa alueelliseen valmennusryhmään (Hi-Ha:n, Lägin ja KKK yhteinen). Harmittaa vaan kun työt (ja tuleva lomakin) haittaa harrastuksia, eli saa nähdä päästäänkö nyt keväällä osallistumaan noihin treeneihin. Treenisuunnitelma pitäisi rustata reiluksi vuodeksi eteenpäin! Kysyn vaan että miten, kun ei koskaan pysytä suunnitelmissa edes viikottaisella tasolla.

Sunnuntaina olisi sitten tarkoitus lähteä kisaamaan agilityä. Nizan kanssa on kulkenut tosi kivasti ja Fidzinkin kanssa koko ajan paremmin. En kuitenkaan usko, että Fidzin kanssa tänä vuonna ehditään SM-kisoihin kuntoon. Pakko on priorisoida asioita ja toko on nyt mennyt kevään aikana agilityn edelle (toisaalta vähän kelienkin pakottamana kun lumessa on huomattavasti helpompi tokoilla kuin liidellä).

Treenien ohella on lihaskuntoa aina tarkasteltu. Niza ja Ella ovat olleet hierottavana (Fidzin vuoro on maanantaina). Kummatkin olivat oikein hyvässä kunnossa ja vetreitä, loisto juttu!

Loppuun muutama otos viime Kirkkonummen kisoista.Tyylinäyte Nizan nykyisten kontaktien laadusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti