perjantai 23. maaliskuuta 2012

Askel oikeaan suuntaan

Tällä viikolla treenit on enimmäkseen mennyt aika kivasti. Tokossa ruututreeni on Fidzin kanssa mennyt eteenpäin. Toivottavasti ei ole ainostaan ollut hyvä viikko, vaan olisi oikeasti alkanut sisäistämään tota asiaa!

Agilityssä tiistaina oli Mian treenit. Fidzi vähän lenteli johtuen ihan omasta rytmityksestä. Mia sanoikin että voisin valita kaksi eri kappaletta toisen Nizalle ja toisen Fidzille jotta osaisin aina vaihtaa omaa moodia koiran mukaan. On nuo kaksi kuitenkin niin erilaisia ohjata. Niza antaa paljon enemmän anteeksi ohjauksessa kuin Fidzi. Katsottiin vähän Fidzin kontakteja, ja todettiin että niihin tarvii tehdä nyt paljon toistoja ja muistelua. Tietää kyllä paikkansa, mutta ei tee niitä nyt niin kuin on osannut.

Niza teki aika kivasti. Meni koko treenin heti ekalla yrittämällä nollana läpi (paitsi puomin ylösmenosta oisi kuulema tullut vitonen). Tuli siis ekaa kertaa ilmi että puomin ylösmeno on aika hilkulla. En nyt ota tästä ongelmaa koska ainakaan toistaiseksi ei olla koskaan siitä vielä kisoissa virhettä saatu. Täysillä vaan niin kyllä siihen joku tassu osuu, tai toivotaan ainakin niin.

Perjantaina Fidzi pääsi Elinan oppiin Turkuun, ja taisi olla meidän eka pidempi treeni yhdessä mammaloman jälkeen. Meni paremmin kun ajattelin radan nähdessäni, vaikka tehtiin ihan suosiolla pätkissä. Vielä se meno on aikamoista hakemista ja muistelua, mutta taas mentiin askel parempaan suuntaa. Treenissä oli paljon meille vaikeita niistoja ja putkijarrutuksia. Kontaktit oli tänäänkin ihan kamalaa hiipimistä jos itse olin edessä. Nämä tosiaan tarvitsee nyt laittaa treenin alle. Onneksi kenttä on kohta sula niin päästään työstämään kontakteja kaiken muun ohella. Lopussa oli mammakoira selvästi ihan maitohapoilla, mutta kunto kohenee koko ajan. Pieniä pätkiä Elinan treenistä

Onneksi nämä hanget on jo menneen talven lumia...
Harmi kun ei tullut videolle kun Raw meni vauvapuomia. Se veti sen niin hienosti. Paljon paremmin kuin äitinsä radalla. Ei ollut hiipimisestä tietoakaan...


Raw ja noutokapula © Marika Heikkinen


Tammikallion Ronski "Maxi"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti