torstai 27. marraskuuta 2014

Niin pal kaikkea

Viime päivitys taisi jäädä siihen että oltiin Nizan kanssa menossa kisoihin. Ne kisat meni aika kivasti. Juostiin kaksi agilityrataa, joista ekalta radalta tuli yksi rima ja toiselta radalta voittonolla ja A-serti. Sadannenkerran voin todeta että ainakin kerran elämässä olen kokenut miltä agility tuntuu kun koira ymmärtää niin helposti kaiken ja radat kuin radat vaan sujuu niin helposti. Linkki voittonollarataan.


Zap se kasvaa koko ajan ja on päättänyt että häntä ei enää muista eristetä. Raapi kodinhoitohuoneen ovenpielet ja tuli metrin portin yli...Onneksi on kiltisti ollut kun on nyt saanut olla lopun lauman kanssa samassa tilassa...

Treenit sen kanssa on mennyt kivasti. Eka jälkikin on tehty löysällä liinalla!! Tokoa on enenpi tehty ja aksaa aika vähän, mutta kivasti se minusta molemmissa tekee. P- ja B pentupäivääkin ehdittiin viettää Lahdessa. On ne vaan hienoja koiranalkuja. Tokoa on nyt tehty enempi kun on ollut kuukausikortti Veikkolan halliin. Saatiin videollekin pari pätkää: Zappinen harjoittelee tokoa 1 ja 2.

Viime viikonloppuna käytiin HiHan järjestämällä Hilskan Kaisan hallintakurssilla ja oli kyllä ihan silmiäavaava uudenlainen koulutus. Paljon oli asiaa mitä sitä tekee aika huomaamatta, mutta tuli ihan uusiakin ajatuksia. Koulutus aloitettiin radalla missä piti kulkea koiran kanssa radasta läpi, jossa oli mm. liikkuvia leluja, täysiä ruokakuppeja, eri eläinten jalkoja tai siipiä  ja maasto nouseva musta kertakäyttösadetakki (mörkö). Yllättävän helposti selvittiin tästä radasta. Loppu päivä omalla vuorolla tehtiin mörkötreeniä ja muita erilaisia häiriöitä.

Fidzikin on tasaisesti tokonnut. Taas se vaan säikytti olemalla tosi vaisu viikko sitten, mutta toivottavasti oli vaan hetkellinen vatsanvääntö tms. koska nyt on ollut taas ok. Yritin sen kanssa päästä kisoihin ennen joulua, mutta en onnistunut saamaan paikkaa meille sopivana päivänä. Harmi. Ei auta kun jatkaa treenejä ja koittaa ensi vuonna uudestaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti