perjantai 26. heinäkuuta 2013

Tästä se taas lähtee

Alku viikko vietettiin pohjanmaalla. Kävin yksi ilta pohjaanmaan varmaan ainolla mäellä (laskettelukeskuksen rinteillä) vähän juoksuttamassa koiria. Hyvin saivat purettua virtaansa. Olisi varmaan pitänyt itsekin ottaa muutama ylämäki spurtti, mutta jäi tekemättä...

Kotiin on kuitenkin palattu ja treenaaminen aloitettu. Kahdet eri lajin treenit vuorokauden sisään jo tehty (kevyt laskeutuminen). Eilen otettiin helletokoa Fidzin kanssa hiekkakentällä, ja kyllä oli kuuma. Sitten kun onnistuin ottamaan vissyä koirille juotavaksi niin piti lopettaa treenit aikaisemmin kuin olin ajatellut kun ei vissy oikein tehnyt kauppaansa. Teemana oli kuitenkin ruutuun lähetykset pelkän katseen avulla. Tein niin että heitin pallon toiseen suuntaan ja sitten katseellä lähetin ruutuun. Haluan nyt vaan tähän liikkeeseen varmuutta siihen että oikeasti kuuntelee minua eikä mene sinne minne itse on päättänyt mennä. Hyvin teki. Luoksetulokin oli tallessa ja Z:ssa huomaa että kulmia on palkattu koska työsti niitä hyvin ja kaikki asennotkin oikein.

Tänään käytiin heti aamusta ottamassa aksaa. Olipa niin kivaa! Ruskan kanssa harjoittelin takaakiertoja, jotka on vaikeita kun lähtee niin helposti kiertämään koko hyppyä. Niza muistutteli kontakteja, mutta eihän ne treenitilanteessa ole mikään ongelma. Fidzikin tuntuu nyt niin hyvältä. Musta näyttää/tuntuu että liikkuu paremmin kuin aikoihin on liikkunut. Yritin ottaa myös hyppynoutoa, mutta pito oli tosi huono. Kolisutti. En sitten viitsinyt vaatia kun läähtätti niin kovin. Pitää ottaa illalla pelkkää pitoa omalla pihalla uudestaan. Täste se taas lähtee :)

Niza sm:ssä

Fidzi Purinalla heinäkuussa

Fidzi sm:ssä

Fidzi seuraa sm:ssä. Ihana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti