keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Leirielämää

Viime viikonloppu hurahti Nizan kanssa Hiiden Haukkujen agilityleirillä Mouhijärvellä Mäkelän Markon opissa.Nipsulainen oli taas oikein pätevä.Toistan varmaan itseäni, mutta sen kanssa meno tuntuu hyvältä, ja rytmitykset alkaa olla suurimmaksi osaksi kohdillaan. Toiveena vielä olisi, että uskaltaisin käyttää kisoissakin niitä vähän "rohkeampia" ohjauksia.

Yö leirillä vietettiin porukalla tunnelmallisessa ja jo aikaisemmin hyvin koiraystävälliseksi todetussa Koiviston Kestikievarissa. Ilta meni syöden, juoden, jutellen ja saunoen. Eipä kyllä olisi siitäkään viikonlopusta ilman huumorintajuista porukkaa noin kivoilla muistoilla selvitty:) Raskas mutta tosi ihana viikonloppu takana.

Fidzi raukka ei tunnu ymmärtävän miksi sitä ei oteta kaikkialle enää mukaan. Ei siis päässyt leireilemäänkään. Olisihan se ollut aikamoista "henkistä kidutusta" kun ei olisi kuitenkaan päässyt radalle. Agilityn sijaan Fidzi on saanut tokoilla, ja intoa on riittänyt. Ollaan keskitytty vähän rauhallisimpiin liikkeisiin: tunnariin, kaukoihin, seuraamiseen, jättäviin ja ruudun paikkaan.

Tiineys on edennyt oikein kivasti. Hyvin se vielä lenkillä jaksaa, tosin läähättää herkemmin kuin aikaisemmin. Nyt se kyllä näyttää jo aika tasapaksulta. Viimeiset kolme viikkoa on jo ihan käsillä. Loppu viikosta siirrytään vaiheittain penturuokaan ja reilun parin viikon päästä pitäisi osata luopua tuosta rakkauspakkauksesta vähäksi aikaan. Kyllä meillä kaikilla tulee kova ikävä (vaikka tarkoituksena on sitä usein käydä katsomassa)!

Friends forever?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti