tiistai 3. joulukuuta 2013

Kylmästä lämpimään ja takaisin

Buuh, se olisi paluu arkeen, mutta onneksi ihana joulu on jo niin lähellä (ja pidemmät vapaat). Koirat viettivät viime viikon hoidossa kun me kaksijalkaiset lomailimme Teneriffan lämmössä. On se onni ja ihanuus että on niin ihania ihmisiä ympärillä. Kaikki koirat saatiin tuttuihin vaikkakin eri paikkoihin hoitoon. Jokaisella oli kuitenkin kaksijalkaisten lisäksi nelijalkainen kaveri seurana. Kuuleman mukaan kaikilla oli mennyt viikko oikein hyvin, mutta haluan uskoa että mielellään ne tulivat kotiinkin.

Ennen lomalle lähtöä ehdittiin kisata Ruskan kanssa RiMan kisoissa. Tuomarina oli Jari Suomalainen. Radat oli tosi vauhdikkaita ja suoraviivaisia, ja se koitui meille haasteeksi. Ekalla radalla Ruska possuili kunnolla. Varasti lähdön, tuli puomin läpi lujaa ja pisteenä i:n päälle teki vielä lentokeinun. Päätettiin tai minä päätin sitten lopettaa suosiolla siihen. Pidin pienet sulkeiset ennen toista rataa siitä miten lähdössä ollaan jne. Toinen rata olikin jo vähän parempi, mutta olihan sekin aika kaahotusta ja en tiedä montako kertaa jouduin kutsumaan takaisin ja montako kertaa yritti kysyä että mihin. Ilman ratavirheitä me ihme kyllä päästiin maaliin, ja samalla tuli kisakirjaan merkintä toisesta LUVA:sta. Tuomari tosin kysyi että ylittiköhän se niitä hyppylinjoja kun ei ehtinyt näkemään. Eli voitte kuvitella kuinka sujuvaa se meno oli. Ihanan kovaa se kyllä menee. Paljon kovempaa kuin mun omat turrukat. Hallinnassa se kyllä ei vaan vielä ole :)
 

Messari lähenee ja paniikki meinaa iskeä. Treenikamat on tossa odottamassa ja kohta olisi tarkoitus lähteä tokoamaan tonne jäähän ja pimeään. Tehdään mitä pystytään. Jäätynyt maa vaan vähän meinaa haitata treenaamista. Kaukojen M-I vaihtoon taisin keksiä ratkaisun vaihtamalla käskyn. Hyppyvaihtojen opetus on vähän alkuinnostuksen jälkeen jäänyt....On se vaan tosi työlästä vaihtaa tekniikkaa koiralta joka on jo viisi vuotta tehnyt yhdellä tapaa. Jos sitten seuraavan koiran osaisi opettaa taas astetta paremmin. Niin ja Marikan haaste on huomattu, ja siihen yritetään vastata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti