sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Valssaten

Lauantaina aamu lähti hyvin käyntiin kun Aapo heräsi seiskalta ja kysyi "Moneltako sun piti lähteä?". No varttia yli piti olla ulkona. En tietenkään ollut edes laittanut mitään valmiiksi. Ihme kyllä Marikan ei tarvinnut meitä edes odottaa eli kaikesta huolimatta ehditiin ajoissa kyytiin kohti Janakkalaa. Olin ilmoittanut Nizan kolmeen starttiin. Fidzi oli niin säälittävän näköinen kun joutui juoksun takia jäämään kotiin. Sen sydän varmaan murtui...

Niza oli oikein pätevä joka radalla. Itse vaan olin "vähän" kohmeessa ja kökin useammassakin kohdassa melkein joka radalla. Saatiin kuitenkin kerättyä ensi kesää varten se puuttuva tupla tai Niza tykitti varmuudeksi triplan. Vähän söi naista kun kökkimisen takia meni A-serti TAAS 0,11 sekunttia sivusuun. Nyt saa vesikoira jäädä joululomalle loppu vuodeksi. Tuolla iällä on välillä hyvä levähtää ja kun arvokisanollat on kasassa voi sen tehdä hyvillä mielin. Oli aika ihana tunne kun (jos vaan terveys säilyy) päästään ensi kesänäkin Nizan kanssa sm:iin. Niza 16.11.2013 a la Marika. Myös Rico ja Marika vetäisi triplat eli oli aika hyvä kisapäivä meidän autolastilla! Hyvä seura, kiva päivä.

Triplanollien voittopallo
Fidzin kanssa on yritetty tokoilla useammana kerran viikossa. Eilen uhmattiin Einoa ja mentiin kovassa tuulessa kentälle. Otettiin palkattomuutta ja sitten vähän hiottiin. Palkatta tehtiin luoksari läpi. Sen teki hyvin. Seuraavaksi ohjattu (samalta merkiltä oli ruutuun lähetys ja kapulat olin jo vienyt valmiiksi) ja tietty haetutin sen ruudun puoleisen. Lisäksi olin laittanut z:n tötsät niin että yksi oli ruutuun lähetyksen varrella ja yksi haettavan kapulan vieressä. Merkille hyvin. Pidä käskyn jouduin antamaan kahdesti kun näytti että oli menossa ruutuun ja kovan tuulen takia en voinut olla varma kuuliko käskytyksen. Muuten ok. Sitten ruutu. Jäi taas liian eteen. Sitten Z:ta. Mokasi istumisen pitkästä aikaa, mutta taas en ole varma kuuliko käskyä kun tuuli tosi hurjasti. Sitten pieni seuruu josta sai palkan. Sitten tehtiin kaikista vielä korjassetti palkaten. Erikseen otetiin metallilla kiertojen kautta sivulle tuloa. Piti tosi hyvin ilman kolinaa. Luoksetulon kaikki osat kierrätysten kautta hienoja. Pakko oli kokeilla myös tunnari kun tuuli oli hyvin vaikeuttamassa, mutta siinä ei ollut ongelmia. Kaukoja otetiin kentällä, mutta ei vaan tee niin hyvin kun ruokakipon kanssa. Kaukot siis otettiin iltaruoan kanssa uudestaan mutta vaikeutettiin niin että Aapo käskytti mun selän takana. Voi että miten meni halpaan varmaan joka kerta. Pakko oli helpottaa niin että oltiin vierekkäin että selvisi. Ilmoitin Fidzin messarin karsintoihin ihka ekaa kertaa. Nyt vähän kauhistuttaa kun Suomen koirakot veti niin mahtavan upeita suorituksia PM:ssä. Pitää vaan yrittää lähteä tekemään ihan omaa suoritusta ja olla miettimättä sitä maailman kovatasoisinta seuraa :)  Kohti uusia kokemuksia me kuitenkin ollaan taas menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti