torstai 23. toukokuuta 2013

Viikon varrelta

Hurjaa kuin nopeasti viikot menee. Jos kelataan pikapikaa viikon kuulumiset niin viime perjantaina tehtiin HiHan sm-joukkueporukan kanssa treenit. Tehtiin kaikki liikkeet läpi paitsi metalli jäi hypyn uupumisen takia ottamatta. Oltiin ekaa kertaa nurtsilla ja sinne pitää kyllä mennä uudestaan, sillä mm. luoksetulon stopit oli huomattavasti huonommat kuin hiekalla. Ruutuun lähetys oli aika haastava koska matkalla oli paljon häiriötötsiä ja merkkikin vielä oli matala punainen kun taas häiriöt oli korkeampia ja kirkkaampia. F menikin ekalla lähetyksellä kirkkaammalle etuviistossa olevalle häiriömerkille eli merkkihäiriöitä treeniin. Z:tan seuraamisissa painui alas, mutta asentovaihdot joka kerta oikein. Kaikenkaikkiaan ihan kivasti mennyt treeni.

Lauantaina oltiin HiHan agikisoissa juoksemassa Asko Jokisen radoilla. Nizan olin ilmoittanut neljälle radalla ja Fidzin kolmelle. Niza teki aika kivasti. Kolme hyvää nollaa ja yksi vielä parempi hylly. Tuli sijoille 5 jokaisellla 0-radalla. Kontakteja kisoissa pitäisi vaan nyt sen kanssa vahvistaa. Nyt taas paukuttaa läpi vaikka ei virheitä ottanutkaan. Nizan radat.

Fidzi meni rata radalta paremmin. Oma ohjaus on sen kanssa vaan taas hakusessa, mutta ei mitään suurempaa. Vikalta radalta senkin kanssa nolla. Hyllyt meni ihan ohjaajan piikkiin. Kontaktit oli kyllä karseita. Hiipii ja sitten hyppää...aarrgh! Fidzin pari rataa.

Sunnuntai meni kisoissa töissä eli silloin ei muuta kun lenkkeilty. Maanantaina otin oman koulutusvuoron jälkeen kentällä luoksetuloa, seuraamista ja jättävät. Kivasti tekee, mutta seuraamista kun on palkkaillut alussa jotta ei sukeltaisi, niin nyt on niin siistiä että tuntuu taas lähtevän mopo keulimaan. Niin vaikea liike pitää siistinä!

Tiistaina käytiin Tiinan kanssa lenkin yhteydessä tekemässä nurtsitreeninä ohjatua, ruutua, tunnaria, seuraamista, Z:taa ja kaukoja. Ohjatussa autoin hieman enempi kun nurtsi niin pitkä että kapulat ei näkynyt enkä halunnut että epäonnistuu. Hyvä ja tarpeellinen treeni!

Keskiviikkona aksattiin. Itse oikeastaan keskityin vahvistamaan ja palkkaamaan kontakteja radalla. Ja kivasti teki molemmat:) Tehtiin viime lauantain Anne Viitasen mineille tekemää hypäriä (johon itse lisättiin mun pyynnöstä A). Kokeilin molempien kanssa eri ohjausvaihtoehtoja, ja pitäisi vaan uskaltaa ohjata kisoissakin vähän kauempaa. Torstaina ei treenattu. Tehtiin vaan pidempi lenkki lentokentällä (jossa otin vaan hieman seuraamista).

Tänään pitäisi pakata, sillä huomen aamuna lähtee laiva Tallinnaan. Ekat agilitykisat ulkomailla. Kuinka hauskaa!

©Emmi Jämsä

1 kommentti:

  1. Onks Fidzin radat laitettu tarkoituksella yksityiseksi, ettei niitä näe?

    VastaaPoista