perjantai 3. toukokuuta 2013

Taitavaa jälkikasvua

Viikko sitten keskiviikkona oli Juhan treenit. Niza meni taas niin hienosti. Ei voinut kuin hymyillä ja nauttia. Kaikki ohjauskuviot mitä kokeiltiin toimi, jotkut paremmin kuin toiset. Keskityttiin sitten itsenäiseen puomin suoritukseen radalla (välillä lätkä välillä ei niin että ei tiennyt milloin oli). Teki kivasti. Fidzinkin treeni meni ihan kohtalaisesti. Juha kommentoi että liikkui paremmin kuin hallissa. Onko syynä sitten pohja vai jumit mitä nyt ollaan ehkä saatu hieman hoidoilla avattua?

Torstaina ja perjantaina tehtiin pikaisesti tokoa. Muuten ei kummempaa, mutta ohjattu ahdistaa...meitä kumpaakin. Sitten menikin viisi seuraavaa päivää työreisussa Berliinissä, joten ei ole ehditty treenaamaan.

Vapun päivänä olikin piitkästä aikaa Saijan treenit. Omat jalat oli työreissusta ihan tukossa ja liikkuminen ihana kamalan raskasta. Kiva treeni kuitenkin molempien kanssa, josta jäi paljon kotiläksyjä. Ja olipa siistiä kun sain Fidzin kanssa onnistuneita niistoja. Olen ollut sitä mieltä että ei tule niistoihin niin en ole niitä käyttänyt. Syy on kuitenkin ollut ehkä epäloogisessa ohjauksessa (ja/tai jumeissa), mutta olipa kiva että saatiin onnistumaan. Fidzi meni muutenkin aika kivasti. Itse vaan jumitan sen kanssa helpommin ohjauksissa.

Torstaina oli Ruskan treenit ja se on kyllä sellainen reikäpää. Aika kivasti jo menee muutaman esteen pätkiä. Rengas vauhdissa ei meinannut taipua mutta muuten tosi kivasti!

Lauantaina olisi Fidzin kanssa tokokoe. Kivaa! Ei ole nyt treenattu työmatkan vuoksi, mutta ei kai ne asiat viikossa pitäisi unohtua? Lähdetään hakemaan hyvän fiiliksen kisaa. Tiedän asiat mitkä ei ole kunnossa (tai mihin en ole tyytyväinen), kuten ohjattu mutta näillä mennään huomenna.

Täytyy vielä hehkuttaa kun Raw ja Marika pääsivät mukaan Nuorten koirien tokorinkiin. Tässä linkki näyttökokeeseen. Me ollaan niin ylpeitä taitavasta jälkikasvusta!! Hurjaa jos ensi vuonna äiti kisaa poikaansa vastaa tokon sm:ssä :) Onnea teille!

Marika ja Raw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti