sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Ojasta allikkoon

Lauantaina kisattiin agilityä Kirkkonummella. Edessä oli Fidzin ekat kisat mammaloman jälkeen. Täytyy myöntää että kyllä jännitti miten me saataisiin pakka pysymään kasassa ts. olisko edessä ihan totaalinen kaaos? Ratatreeniä ollaan kuitenkin Fidzin kanssa ehditty toistaiseksi tehdä hyvin vähän. Nizankin olin ilmoittanut kahdelle radalla. Tuomareina agilityradoilla oli Anne Viitanen ja hypärillä Kari Jalonen.

Kisat ei alkanut ollenkaan ihanteellisesti kun sain pari minuuttia ennen rataantutustumista tosi ikävän puhelinsoiton. Ajatukset ei sen seurauksena  meinannut millään pysyä kasassa rataantutustumisessa saatikka koko radalla. Tähän nähden Fidzin ratasuoritus oli ihan ok. Parin myöhästyneen ohjauksen takia kepeillevienti epäonnistui ja yksi vinohyppy ohitettiin. Sama hylätty tulos saatiin toiseltakin agilityradalta. Myös hypäriltä otettiin hylly. Positiivista kuitenkin oli että oltiin samalla radalla, ja virheet oli täysin ohjauksellisia.

Niza teki hienosti ja paikkaili parhaansa mukaan ohjaajan mokia. Oma ohjaus oli ihan kamalaa säätämistä (ei vaan edelleenkään pysynyt ajatuksen kasassa...), mutta tuloksena kuitenkin tuplanolla. On se vaan upee vesiäinen!! Se on kerännyt yksittäisten nollien lisäksi kaksi kertaa tuplanollat ja kaksi kertaa triplanollat. Nizan radat löytyy täältä. Fidzin radat jäi tällä kertaa kuvaamatta kun oltiin niin lähekkäin Marikan kanssa että ei vaan ehtinyt. Samaisissa kisoissa oli myös pentujen isä "Spiiku". Täältä voi katsella aika makeeta nollavoittoa!

Tokosta vielä sen verran että ruututreeni on vienyt meitä ojasta allikkoon. Käytin jonkun aikaan ruudussa suoraa lelupalkkaa, ja nyt mulla on koira joka yrittää bongailla leluja kentältä eikä keskity itse ruutuun. Saakeli sentään että oon välillä neuvoton ton bc:n palkkauksen suhteen. Positiivista että perjantain treeneistä pystyi juoksemaan lelujen yli ruutuun vaikkakin palloja piti melkein kierrellä matkalla kun ne on niin kamalan ihania...jos tätä joku lukee jolla olisi hyviä ideoita ruudun palkkaamiseen niin neuvoja otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti