maanantai 12. maaliskuuta 2012

Töitä tavotteiden eteen

Se on kumma miten treenimotivaatio nousee taivaisiin kun on joku päämäärä! Viimeisen parin kolmen viikon aikana ollaan vihdoin päästy kunnolla suunnitelmallisten treenien pariin (tokossa). Ainut mikä nyt vielä vähän treenejä haittaa on jäiset tai liukkaat maan pinnat, mutta onneksi oma kenttä on vielä suhteellisen hyvässä kunnossa.

Tokossa Fidzin treenilistalla on tällä hetkellä päällimmäisenä ruutu ja merkki. Merkki on syksystä parantunut, mutta on siinä vielä työtä siihen mitä sen toivoisin olevan. Ruutua taas hinkataan niin monessa eri variaatiossa kun mahdollista. Toivotaan että treeni tuo tulosta ja toivotut asiat menisi hiljelleen pienen bc:n päähän. Myös Ella ja Niza on tarkoitus viedä takaisin tokon kisakentille toukokussa eli nekin palauttelee liikkeitä mieleen. Nizan kanssa kaukot taitaa olla eniten levällään. Toisena ongelmana sillä on ääntely. Ella osaa kaikki jos vaan maat sulaa ja lämmin tulee.

Fidzillä on ollut viimeisen kuukauden ajan turkki tosi huonossa kunnossa. Sen lisäksi että siltä lähti kaikki karvat niin hilseili tosi paljon (oli ihan harmaa). Viikossa kuitenkin  sai takaisin mustan kiiltävän turkkinsa kun vaihdoin ruoan takaisin royaliin ja lisäsin öljyä ruokaan. Samalla siltä tosin loppui antibioottikuuri, joka oli eläinlääkärin mukaan aika kovalla annostuksella eli en tiedä olisiko se voinut myös vaikuttaa turkin laatuun? Fidzi sai myös puhtaat paperit kun vein eilen siitä kontrollivirtsanäytteen tutkittavaksi, eli virtsatietulehdus on myös selätetty. Kaikki koirat on myös parhaillaan keväisellä matokuurilla tosin nyt hieman pidennetyllä sellaisella ihan varmuuden vuoksi, koska seurassamme on parilla koiralla todettu giardia. Omilla koirilla ei minkäänlaisia oireita ole ollut, mutta koska kyseinen alkueläin voi esiintyä oireettomanakin niin parempi vaan madottaa samantien kunnolla.

 Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus korkata Fidzin kisakausi agilityssä monen kuukauden tauon jälkeen. Odotukset ei ole tulosten osalta korkealla, mutta lähdetään nyt hakemaan sitä kuuluisaa "touchia" takaisin kisakentille. Myös Niza pääsee pari rataa juoksemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti