perjantai 8. heinäkuuta 2011

Tokokoe Ulvila

Tokokoe Ulvilassa. Tuomarina Tiina Heino. Tämä oli Fidzin ensimmäinen mahdollisuus valioitua, kun näyttelytuloskin oltiin lauantaina hankittu (mutta mahdollisuudeksi se vaan jäi).


Aloitettiin paikallaoloilla:
Istuminen: 0 Hitto vie kun ärsytti! Oli minuutin jälkeen mennyt maihin, ja makasi pää maassa kun tultiin piilosta. Voi kökkö mikä virhe, jos alkaa toistumaan. Olen kokeen jälkeen istuttanut vaikka minkälaisissa häiriöissä eikä ole virhettä toistanut, hyvä kai niin?
Makuu: 9.5 Oli korjannut etutassut paremmin makuun alussa, muuten kuulema hyvä.

Sitten tehtiinkin liikkeet kahdessa osassa (ekaa kertaa).
Ruutu: 0 ja hei hei 1-tulos. En tiedä miksi, mutta ruutu oli monelle koiralle tosi vaikea, myös Fidzille. Hakeutui ruudun viereen. Häiritsikö vieressä olleet Z:tan tötsät vai mikä lie? Itse en vaikeuteen kyllä mitään syytä nähnyt. Nyt me tehdään satoja ruutuja eri kentille, paikkoihin, tötsähäiriöitä jne. Tuo liike on varmaan tällä hetkellä epävarmin (kun katsotaan tilastoja).
Z:ta (M-S-I): 10 hurjaa! Istumistreenit tuottaneet tulosta (vaikkakaan en nähnyt kuinka hidas oli mutta teki).
Seuraaminen: 9.5 aika kivaa. Yksi huono käännös, jossa pieni töksähdys.
Metalli: 8 muuten oikein hieno, mutta ei irrottanut ekalla "irti"-käskyllä. Metallin pitoa olen yrittänyt kovasti vahvistaa ja nyt Fidzin tulkinta näistä treeneistä oli sitten tällainen " En perkl päästä irti vaan pidän ja pidän kunnolla!". Sitä saa mitä vahvistaa :p


Tästä poikki ja sitten loput seuraavassa järkässä:

Luoksetulo: 9 seisominen ei ollut parasta.
Kaukot: 7 ekaan seisomiseen kaksoiskäsky ja sitten S-I meni maihin ja tämäkin piti korjata kaksoiskäskyllä. Vaihdot muuten puhtaat, ei liikkunut. 
Ohjattu: 9.5 jäi ärsyttävästi tuijottamaan liikkuria, murr. Lähti kuitenkin merkille (tosin viiveellä) ja haki hyvin. 
Tunnari: 10 se oli hieno muuten, mutta taas tuijotti liikkuria. Tätä liikettä vähän jännitin etukäteen. Edellisenä iltana treeneissä meni nimittäin koko liike ihan palasiksi. Tehtiin pitkästä aikaa nurtsilla niin  F meni ja oli ottamassa väärän kapulan niin sanoin että "hei oma". Siitä sitten seurasi se että lähti ja haki oman, mutta jäi tuijottamaan kapula suussa eikä millään meinannut tulla takaisin ilman toista käskyä. Saatiin onneksi lukko auka ja tunnari toimi taas kokeessa, huh.


Fidzi oli vähän oudossa vireessä koko kokeen. En ollut ollenkaan varma sen keskittymisestä, tuntui että on lähdössä lentoon, mutta sillä tuntui olevan hauskaa. Tuloksena taas tylsä II-tulos pistein 224. Tiedetään taas mitä treenata, josko se pakka pian alkaisi pysyä kasassa. Ja toisaalta ne mitä on tehotreenattu toimi, liiankin hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti