sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannusaikaa

Viime tiistain treeneissä taisin Jaksin avustuksella löytää Ruskan käsijarrun.Ihanaa jos näin on. Pitää vielä toki vahvistaa ja treenata lisää, mutta näytti että ekaa kertaa reagoi jarruun kun olen sitä kohden kääntyneenä. Nizalle meinasin että otan kevyemmät treenit kun viikonloppuna juoksi agilityn sm:ssä ja maanantaina oltiin pyörälenkillä, mutta ei tuolla vesikoiralla ikä vielä nähtävästi jaloissa paina, joten sai tehdä rataa sekin.


Keskiviikkona oli ensimmäiset Fidzin maajoukkueen treenit Lahdessa. Oli tosi hyvä häiriötreeni. Paljon kehiä, koirakoita ja aplodeja. Paikallaolot muuten ok, mutta kerran korjasi etutassua. Z:tassa teki ok seuruuta; oli tasainen mutta ei niin hyvä kun voisi olla. Mahaan meni tylsästi kaksitempoisesti. Mietin että vaihtaisinko maa-käskyn lig-käskyksi joka tarkoittaa että pää maahan? Tunnarin ja kaukot teki kivasti. Toisessa kehässä otettiin luoksetulo läpi, ruutu, luoksetulo pysäytyksillä ja seuruuta. Muuten ok, mutta ei häiriöiltä löytänyt sinisillä merkeillä merkattua ruutua. Kävin auttamassa niin nin sitten ok. Nurtisilla pysäytyksiä pitää tehdä lisää. On vaikeampia kun hiekalla.

Pakko oli sitten ottaa ruutu ihan kunnolla treeniaiheeksi. Tehtiin perjantaina kunnon vääntötreeni kahdella ruudulla niin että eivät näkyneet kunnolla pitkästä ruohikosta vaan piti mennä sinne minne näytin. Toinen lähetys oli vaikea kun halusi mennä sinne missä oli jo käynyt. Lisäksi tehtiiin polun ylityksiä ruudunmenon varrelle jne. Tänään on vielä tarkoitus jatkaa ruutuhaasteita ja sitten aletaan hakea sm:iin hyvää fiilistä ja onnistumisia. Ei ole helppoa, mutta onneksi on kaveri joka jaksaa yrittää.

Zap kasvaa ja on kulkenut mukana joka paikassa. Oli myös juhannusjuhlissa :) Kerran viikossa on myös ammuttu iltaruoan aikana, ja ei nouse kuono kiposta. Hyvä niin. Muuten treeninä on ollut ihan perus sivu, istu, maahan, seisojuttuja. Ruutua niin että on päässyt sinne syömään ruokansa. Noutoa, jossa jo vaihtaa kapulan (puun ja metallin) kivasti leluun, leikkimistä, vähän seuruuta ja sitten kaikkea muuta.

Juhannuksena käytiin Ruskankin kanssa pitkästä aikaa kisoissa.Eka rata oli meidän osaamistasoon liian vaikea, mutta kaksi seuraavaa jo parempia ja pienestä se on välillä kiinni. Oli kyllä niin erilaisia rataprofiileja. Eka oli ihan kolmosluokan tasoinen, toinen rata meidän tasoinen eli 2lk ja vika rata sitten hirveetä suoraa tykitytä mistä en niin välitä koska Ruskalla katoaa jarrut jos saa paljon tuollaisia ratoja juosta. Ihana tuon koiran kanssa on kyllä aksata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti