torstai 15. elokuuta 2013

Järki ja tunteet

Parin viikon sisällä on touhuttu yhtä sun toista. Useammat agitreenit, muutamat tokotreenit, yhdet möllikisat Ruskan kanssa ja oltiin me vepeilemässäkin. Agitreenit omien kanssa on mennyt oikeastaan tosi hyvillä mielin. Nizan kanssa omalla kentällä kaikki onnistuu eikä Fidzikään huonosti ole mennyt. Ruskakin on mennyt eteenpäin treeneissä. Sille on nyt myös "asennettu" keinu. Mun luonne vaan ei vissiin ole mikään kaikista pitkäpinnaisin. Viime sunnuntaina alkoi pinna kiristymään kun oltiin treenaamassa ja Ruska hyppi kokoajan keinun sivusta pois...jos joku olisi kysynyt mitä tuossa tilanteessa tehdä niin olisin varmaan kehottanut palaamaan askeleen taaksepäin. Itse kuitenkin aika määrätietoisesti kerroin että tuollainen ei sovi ja se keinuhan suoritetaan, ja TaDaa eilen me mentiin keinua jo radalla.

Pallosilmä

Ruskan kanssa oltiin maanantaina uudestaan möllikisoissa. Mentiin myöhässä paikalle ja rataantutustumiset oli jo mennyt. Sain kuitenkin juosta radan pari kertaa läpi kun rimoja nostettiin. Ei se tutustuminen sitten vissiin ihan riittänyt, kun unohdin sen suoran mölliradan?! Jotain positiivista oli että lähdöt teki hyvin, ja lisää kokemusta saatiin.

Rimaa hipoen


Vauhtia piisaa

Viime sunnuntaina käytiin Nizan ja Fidzin kanssa vepeilemässä kun piti opetella sääntöjä. Menin lupautumaan Rawin apuohjaajaksi ensi sunnuntain kokeeseen. Molemmat koirat teki treenissä hukkuvan, veneen haun ja viennin. Omasta mielestäni onnistuivat aika hyvin kun oli eka kerta tälle kesälle. Molemmat vaan keittää aika hyvin (yli?) vepessä, veteraani varsinkin. Se tuntuu olevan vaan niin siistiä.

Fidzin ja Spiikun pennnuista on nyt 4/7 kuvattu. Kolmella A/A tai A/B-lonkat, mutta yhdellä D/D. Kolmella 0/0 kyynäreet mutta yhdellä 2/1, linkki. Kaikilla mahtava luonne :) Mä olen pallotellut ajatuksia edestakaisin pentusuunnitelmien kanssa. Oisin niin kovasti halunnut itsekin Fidzin pennun ja kiva uroskin olisi ollut valmiina. Nimikin on mietitty, mutta sitten järki ei anna periksi ja sterilisaatio on ollut useamman kerran mielessä. On vaan niin monta asiaa mitkä vaikuttavat toisiinsa ja kun ikinä ei voi tietää. Jos yhdistän Fidzin ihan toisen linjaiseen terveeseen urokseen mikä olisi lopputulos? Jos otan pennun muualta, niin ei siitäkään ole takuuta terveydestä, vaikka paperilla kaikki näyttäisi hyvältä (sellaisen pentukyselymailinkin olen jo luonnostellut). Järki ja tunteet. Miksi ne ei voi kulkea käsikädessä? Mistä saisi kristallipallon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti