maanantai 4. helmikuuta 2013

Pienistä palasista

Viikko sitten maanantaina meillä oli Fidin kanssa ihan täydellisen onnistuneet tokotreenit. Usein treeneistä kuitenkin aina jää jotain "hampaankoloon", eli treenattavia asioita tulee esiin. Löytyy jokin asia minkä toivoisi menevän paremmin, mutta noi viikon takaiset treenit meni vaan niin täydelllisesti. Olin niin tyytyväinen oikeastaan kaikkeen, ja me tehtiin vielä palkattomuutta. Olin erityisen iloinen Fidzin merkeistä. Tässä oli selvästi menty eteenpäin. F ei ollenkaan jämähtänyt liikkuriin eikä kapuloihin vaan merkillä oli sille merkitys. Ihanaa. Tällä onnentunteella elää taas hetken.

Välillä sitä pyllähtää maan tasalle, mutta ylös on taas noustu © Sirpa Saari
Viikon sisään on muutenkin saatu pienistä palasista rakennettua paljon. Kiitos kuuluu oikeastaan ihanan idearikkaille treenikavereille. Saijan idean poimin meidän luoksetulon stoppeihin ja Marikan idean seuraamiseen ja kummatkin liikkeet on mennyt viikossa enemmän eteenpäin kuin viimeisen puolen vuoden aikana yhteensä. Ihanaa kun vihdoin tuntuu että treeni vie johonkin ja vielä että sen tuloksen näkee ihan omin silmin (ja ehkä sen näki myös treenitoverit tämän illan treeneissä eli ei ole vaan kuviteltua). Kaikki on oikeastaan Fidzin kohdalla vaan kiinni siitä että osaan oikein kertoa sille mitä siltä haluan. Vielä on toki tekemistä, ja yritän nyt olla ahnehtimatta liikaa kerralla.

  © Sirpa Saari
Fidzi aloitti juoksun. Väli oli n. 8kk. Tämä tietää taukoa agilitystä, mutta onneksi aina voi tokoilla. Ruska pääsee huomenna paikkaamaan Fidziä agikentille. Nipsulainen pääsee toki kanssa terapiakoiraksi :) Nizan kanssa olisi tarkoitus palata agilityn kisakentille helmikuussa . Kivaa.

2 kommenttia:

  1. Kiva seurata myös noita Fidzin pentuja....t Tarja Oulusta

    VastaaPoista
  2. Kiva :) Mustakin on mielenkiintoista seurata mitä niistä kasvaa ja siksi nyt pienesti niiden kuulumisia täälläkin kertoilen.

    VastaaPoista