perjantai 30. marraskuuta 2012

Vuosi plakkarissa

Tällä viikolla on työt painanut niin paljon päälle, että treenit on jääneet aika vähäisiksi. Tiistaina ehdittiin sentään käydä aksaamassa, mutta 15h pitkä työpäivä heti viikon alkuun ja lyhyet yöunet kuitenkin verotti ja voimat riitti treenata vaan Fidzin kanssa. Milla ystävällisesti juoksi Ella-mummon kanssa kun Niza oli huonovointinen niin se sai sitten pitää lepopäivän. Ella oli onnellinen :)

Viime viikolla onneksi ehdittiin tehdä treeniä sitten enemmänkin. Viikko sitten perjantaina tehtiin Christan valvovien silmien alla kisamainentreeni ts.tehtiin kaikki liikkeet palkatta putkeen sekoitetussa järjestyksessä, ja sitten analysoitiin ajan kanssa mitä missäkin liikkeessä tulisi erityisesti treenata. Eipä siinä oikeastaan tullut yllätyksiä. Puolet liikkeistä on hyvässä mallissa ja toisessa puolessa olisi hommaa. Kaikki oli kyllä ihan tiedossa, mutta tässä lyhyesti suurimmat ongelmat:

Seuraaminen: edistää!!!!! (mutta on kuulema jo parantunut ja nyt uusilla ohjeilla on omasta mielestä mennyt viikossa ihan tosi paljon eteenpäin).

Z:ta: seuraamisen edistämisongelma + hidas istuminen (kummatkin tiedossa)

Luoksetulo: stoppi valuu liian helposti eli siihen tehotreeniä ja tiukemmat kriteerit (mutta tuolla hallissa on vaikea saada tekemään hyvää stoppia, seli seli)

Ohjatussa oli tosi epävarma, mutta johtuu ihan siitä että olen joutunut taistelemaan vasemman kaaren kanssa, eli tätä liikettä pitäisi vaan vielä enempi pilkkoa että uskaltaa taas.

Olipa jännää, antoisaa ja ihanaa tehdä kisamainentreeni maailmanparhaan tokoilijan silmien alla, ja saada siitä palautetta.

Tänään on syytä juhlaan kun pienet ärräpäät täyttää jo vuoden. Onnea Raw, Ruska, Leya, Max, Napero, Rusina ja Roisi! Voi tuota pennun tuoksua. Sitä on jo vähän ikävä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti