keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Treenit jatkuu

Agilityn pariin on palattu aika hissukseen. Fidzi menee vielä rimat alhaalla pätkissä. Pujottelukin on vielä hetken poissa treenilistalta, koska huomasin viime viikolla että pujottelee "epäpuhtaasti". Ei siis ole kroppa vielä siinä kunnossa kuin pitäisi. Palataan nyt ihan rauhaksiltaan täysipainoiseen treeniin agilityn suhteen (sitten kun saadaan fyssarilta siihen lupa).

Nipsulainen on muuten mennyt aika kivasti agilitytreeneissä, mutta huomasin että kuuntelee radalla tosi huonosti suullista käskytystä. Menee oikeastaan vaan ohjauksen tai liikkeen mukaisesti. Haluaisin että voisin suullisesti käskyttää sitä mm. putki/keppi tai putki/kontakti erottelua vaativissa tilanteissa. Korvien mukaan otto radalle on nyt lisätty treenilistalle. Eilisissä treeneissä Niza yllätti ja lähti Pauliinan ohjattavana radalle. Aikaisemmin on mennyt rataa vaan Marikan kanssa, mutta nykyään tekemisen into voittaa pidättäytymisen. Ihanaa!

Tokoakin on treenattu. Nyt on pääasiassa keskitytty luoksetuloon, ruutuun ja ohjattuun (ja merkkiin!). Niissä riittääkin nähtävästi hommaan. Onneksi nyt on ihana treenata kun suurin osa parkkipaikoistakin on loistavassa kunnossa muutaman sentin lumihangen ansiosta.

Loppuun vielä pari lausetta Fidzin ja Spiikun pennuista, ne kun vaan on NIIIN ihania (ja pari niistä etsii vielä omaa harrastavaa kotia). Pennut, jotka jo seitsemän viikon ikäisenä lähtivät uusiin koteihinsa ovat kuuleman mukaan (ja myös todistetusti) olleet tosi reippaita tapauksia. Pieni Raw poika jäi iloksemme kasvamaan melkein naapuriin Marikalle. Sain kyselyn että onko pennuissa syntyään joku tokogeeni? Vastaus: tietenkin on! Katsokaa vaikka :) : Tammikallion Raw ja ekat "tokotreenit"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti