perjantai 13. tammikuuta 2012

Takaisin treenien pariin

Fidzi on ollut nyt viikon päivät kotona. Se on vaikuttanut niin tyytyväiseltä elämäänsä. Mä niin rakastan tota sen iloisuutta ja positiivisuutta. Se saa mielen virkeäksi vaikka työelämä välillä painaa raskaana mielessä. Onneksi se on takaisin, eikä kyllä enää lähde koskaan noin pitkäksi aikaa pois.

Ollaan palattu hiljalleen takaisin treeneihin. Agilityssä tietty kaikki rimat alhaalla, lyhyitä pätkiä, jne. eli rakennetaan kuntoa. Toisaalta nyt on hyvä opetella pyörityksiä siivekkeiden ympäri yms. asioita kun rimat on alhaalla. Edetään kuitenkin koiran kunnon mukaan. Tokotreenitkin on tietenkin aloitettu. Isoja liikkeitä ei olla vielä kunnolla otettu (paitsi ruutua eilen hallilla), mutta muuten on kaikkia mieleen palautettu. Tarkoituksena on käyttää Fidzi jonkun viikon päästä hierottava. Ehkä ihan hyvä tarkistaa että ei ole mitään isompia jumeja ennen kun nostellaan rimoja jne. Kisoihin ehkä joskus helmikuun lopussa ois mahdollista päästä, ehkä?

Viikko sitten käytiin Jyväskylässä koko perheen voimin. Ei taida montaa paikkaa olla (perhettä luukuunottamatta) jotka ottaisi meidän koko perheen vastaan iloisin mielin lapsen ja kolmen koiran kanssa:) Päästiin jopa JAT:in hienoon uuteen (tai onhan se jo vuoden vanha) halliin treenaamaan. Kiitos Riikka!

Mun puolesta saisi kevät jo tulla. Ehkä mielikin sitten vähän piristyisi (nyt on vähän turhaa asioita mielessä mihin ei kuitenkaan itse voi edes vaikuttaa). Pääsisi treenaamaan useammin jne. mutta kaikki ajallaan, kai.

Pieni koira, suuri persoona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti