torstai 27. lokakuuta 2011

Yhtälö sai jatkoa: F+S=Xu+Xn

Tänään oli suuri odotuksen ja jännityksen päivä. Fidzillä tuli 25 vuorokautta täyteen astutuksesta, joten päästiin vihdoin ultralla katsomaan näkyykö siellä mahassa jotain pieniä bc:n alkua muistuttavia, ja näkyihän siellä. Sain lopulta konkreettista vahvistusta omille havainnoille (kaikki ei ollutkaan vaan mielikuvituksen tuottamaa), ihanaa! Passikuva saatiin neljästä yksilöstä, eli ihan sopivan kokoinen pentue tulossa. Tietty ihan tarkkaa määrää ei vielä pystynyt näin aikaisessa vaiheessa sanomaan, mutta eipä se tuon ultrauksen tarkoitus ollutkaan.
 
Nyt on huoli ainakin toistaiseksi haihtunut. Toinen vaan niin tunnollisena äidin alkuna alkoi suojelemaan pentujaan rajoittamalla omaa "täysillä" menoaan.Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että agility jää nyt tauolle. Me jatketaan pienesti tokoamista ja tietty lenkkeillään loppuun asti voimien mukaan.

Huomenna on Fidzin 3v. synttärit. Se varmaan osaisi arvostaa "kakkua":) Ahnehan se aina on ollut, mutta nyt on jopa uskaltanut viedä Ellalta luita (joka on hyvin tarkka ruoasta, ja vain ja ainoastaan ruoasta). En tiedä oliko pennut Fidzin lahjatoivelistalla, mutta ainakin meillä on monta syytä juhlia!


Aina iloinen bordercollie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti