sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Epätietoisuus piinaa

Sunnuntaina  Purinalla. Haikein fiiliksin lähdettiin kisaamaan, kun edessä oli Fidzin toistaiseksi viimeiset kisat tänä vuonna (jotka nekin olisi voinut jättää väliin). Eka rata oli suoraa kentän päästä päähän. Rata alkoi hyppy, hyppy, kepit, rengas ja putki suoralla. Fidzi tiputti tokan riman ja keppien jälkeen alitti renkaan ja sujahti putkeen. Rauhoitin tilanteen ja otin renkaalta uudestaan radan loppuun. Meni ihan ok. Nizan kanssa eka rata loppui puomiin. Ei pysähtynyt (ei kyllä ottanut virhettäkään), joten pistin maihin, ja lopetettiin se rata siihen.

Tokalla radalla Fidzi kaatoi pituuden palikoita, ja sitten oma ohjaus oli kaameeta. Lennättelin kaikki kääntämistä vaativat kohdat koiraa ihan minne sattui. Sitten varmistelin rengasta ja olin myöhässä jatkosta. Ihan kamalaa menoa! Niza karkasi samaisella radalla keppien jälkeen suoraan edessä olevalle renkaalle kun piti mennä vieressä olevalle hypylle, eli hyvä sekään rata, siis ohjauksellisesti.

Vikalla radalla Fidzi tiputti heti ekan riman ja kulki muutenkin tosi varovaisesti. Tämän radan jälkeen ahdisti ja paljon.Tuli nimittäin tosi ikävä tunne, kun koira ei todellakaan ollut ennallaan. Tiputteli joka radalla rimoja ja kulki tosi varovaisesti. Ei ollenkaan sen tapaista. Joko se on tosi kipeä (jumissa?), tai sitten se on tiine ja aloitti nyt kertomaan omalla tavallaan että ehkä olisi jo aika hidastaa vauhtia. Iloinen ja tekevä se kuitenkin on, eli ei sinänsä vaikuta kipeältä. Huolta kuitenkin on herättänyt myös se, että Fidzi juo paljon normaalia enemmän. Onneksi ensi viikolla on ultra niin saadaan ehkä jotain vastauksia. Niza teki hienoa rataa vikassa startissa (myös hienon puomin kontaktin), mutta sitten en ehtinyt yhteen päällejuoksuun, ja koira meni ihan ohjauksen mukaisesti väärään päähän putkea.

Huonon fiiliksen kisat, joita vielä varjostaa epätietoisuus tuosta pienestä bc:stä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti