torstai 13. lokakuuta 2011

Odottavan aika on pitkä..

Talvi tekee tuloaan ja hallikausi on alkanut. Ella pääsi viime viikolla agiliitämään Fidzin vuorolla (juoksun takia). Beagle oli hyvin innoissaan, mutta ohjaajalta meinasi loppua kunto kesken. Ella kun tosiaan pitää viedä esteeltä esteelle. Ei irtoa, tai mene itsenäisesti oikeastaan mihinkään.

Nizan kanssa treenit on mennyt edelleen tosi kivasti. Sen sterilisaatio on ollut ihan ykkösjuttu. Eilen oltiin Liuhdon Timon treeneissä ja kivalla fiiliksellä meni nekin treenit. Kellotettiin paria kohtaa, ja minäpä olin osannut valita omalle koiralleni nopeimmat reitit, kerrankin näin! Koirakin kuulema on hyvällä mallilla. Niza on nyt leikkauksen jälkeen ollut ihan supermoodissa. Tokossa vuotaa vähän yli, eli ääntelee helposti, mutta kaipa senkin saisi kuriin jos treenattaisiin useamman kerran viikossa. Fidzi on päässyt tällä viikolla takaisin agilityn pariin, ja tulipa taas huomattua että sen kanssa on tehtävä säännöllistä treeniä usein että yhteistyö onnistuu.

Mahdollista odotusta on nyt takana 10 vuorokautta. Ultraan olen jo ajan varannut (parin viikon päähän), jännää! Fidzin kanssa on nyt suunnitteilla treenata ja kisata 23 pv. asti (mikäli pysyy ns. ennallaan), ja sitten saa jäädä mammalomalle jos tiineeksi todetaan. Tosin eipä ne treenit tässä vaiheessa hirveästi vie eteenpäin, kun oma motivaatio puuttuu. Ajatuksissa on kuitenkin että kohta edessä on pidempi tauko.

Fidzin käytöksessä ei voi sanoa olevan mitään todellisia muutoksen merkkejä. Odotus jatkuu...

Ella ja syksyn heinäpelto

"Pilli ja Pulla"(Aapon antamat lempinimet)

Ellakin päätti tulla kuvaan namin toivossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti