sunnuntai 22. toukokuuta 2011

TIK, TAK, TIK, TAK

Aurinkoinen viikonloppu vierähti tokon parissa. Oli Hiiden Haukkujen omat kisat Tervalammella. Lauantaina kisattiin VOI- ja EVL-luokat, joissa tuomarina Pirkko Bellaoui. Sunnuntaina oli sitten alokas- ja avoinluokka, ja tuomarina Saija Pollari. Lauantaina pääsin kisoihin ns. kisaajan roolissa, ja sunnuntaina sitten vastaavana koetoimitsijana. Viikonloppu meni todella hyvässä tunnelmassa. Sekä tuomarit että kisaajat kiittelivät hyvistä järjestelyistä ja iloisesta ilmapiiristä. Tosi mukavaa kun on yhteen hiileen puhaltavaa talkooporukkaa!

Kisat aloitettiin paikallaoloilla:
Istuminen ryhmässä: 9 oli käännellyt päätä. Takana kehänauha otti vähän tuulta alleen niin sitä piti vissiin sitten ihmetellä.
Paikalla makaaminen: 8,5 oho, oli kuulema haistellut ja heittänyt lonkalle. Voihan Fidzi! Pitää vissiin ottaa makuuta vähän "tehotreeniin"

Sitten loput liikkeet putkeen ns. normaalissa järjestyksessä.
Seuraaminen:8 seuraaminen alkoi juoksulla niin Fidzi vähän edisti paikkaansa, mutta korjasi sen aika nopeasti. Lisäksi miinusta siitä että oma kroppa kertoo liian selvästi tulevista käännöksistä.
 Z-ta (M-S-I) :6,5 istuminen jäi seisomiseksi (onnistuihan se jo parissa kokeessa).
Luoksetulo :5,5 Fidzi oli noussut seisomaan kun olin ottanut ihan muutaman askeleen. Ihmeellinen virhe? Tätä paikallaoloa vielä palkkailin kenraalitreeneissä (vaikka ei mikään ongelma ole koskaan ollut). Pysyi onneksi täysin liikkumatta, ja stopit oli ok.
Ruutu :9 JEE! Onnistui, vaikka oli vaikeasti sijoitettu yleisön ja pistelaskuteltan eteen. Pistevähennys paimenkaaresta merkille mentäessä.
Ohjattu :10 Oli ihan hieno. Merkkikin kohtuullinen (eikä kaarrattanut)
Metalli :9,5 pito voisi olla parempi.
Tunnari :9 lähti huolimattomasti kapuloille. Hienosti kuitenkin teki toitä! Palautti kantamalla kuin sikaria, mikä on kyllä niin Fidzimäistä. 
Kaukot :7,5 yksi väärä vaihto (S-I meni S-M), jonka korjasin kaksoiskäskytyksellä, ja hieman oli mennyt taaksepäin

Yhteispisteet 261 ja 1-tulos (2.sija) ! Hirmuisesti mahtui pieniä virheitä yhteen kokeeseen, mutta TOSI hyvällä fiiliksellä mentiin kisa alusta loppuun. Tuomari kehui koiraa, ja sanoi että tykkäsi tosi paljon sen tavasta tehdä töitä; on sekä vauhtia että tarkkuutta. Se oli meidän ensimmäinen EVL1-tulos, eli valiokello käynnistyi nyt myös tokon saralla. Tuomari oli tiukka mutta täysin oikeudenmukainen, ja perusteli pistevähennykset. 

Niinhän siinä sitten kävi, että SM-kisojen ilmottautuminen meni umpeen neljä päivää sitten MUTTA kai tämä oli tarkoitettu näin (ja olinhan jo periaatteessa tehnyt päätöksen että tänä vuonna meillä ei vielä sinne ole asiaa)?

Eka EVL1-pokaali
Kaksi tosi loistavaa viikonloppua takana. Kahden lajin valiokellot on nyt käynnistetty =)
Juhlatunnelmaa a la Fidzi. Pallot myös saippuan muodossa on PARHAITA!

Ensi viikonloppuna jatketaan tokon parissa. Ollaan menossa porukalla Leena Välimäen oppiin. Ihanaa saada taas uusia ajatuksia treeneihin. 
Fidzille löytyi myös "ajatustasolla" uusi miesehdokas, mutta katsotaan kuka sen tuleva sulhaskandidaatti lopulta on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti