sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Liekeissä!

Lauantai aamuna käväistiin parin agistartin verran Liedossa. Tuomarina Anne Savioja. Radat oli ihan mukavia; vauhdikkaita mutta silti oli jotain tekemistä. Tykkäsin. Olin ilmoittanut kummatkin koirat.

Tällä kertaa oli Fidzin vuoro aloittaa. Sen liidot jäivät hyvin lyhyiksi. Ekalla radalla päästiin kaksi hyppyä :p Kolmannen hypyn sain tönäistyä väärälle puolella ja pakka hajosi käsiin. Jatkettiin parin esteen verran mutta ei onnistu niin ei onnistu, joten vauhdilla maaliin. Toinen rata loppui melkein yhtä lyhyeen. Oli sellainen kohta jossa putki A:n alla ja koira piti työntää sinne putkeen A:n taakse. Jäin sitten varmistelemaan ihan liikaa putkeenmenoa ja olin jatkosta (vaikea hyppykulma muurille) niin myöhässä että koira tuli jalkoihin. Mentiin sitten ihan "huitomisohjauksella" vähän matkaa rataa eteenpäin, koska halusin kokeilla miten ottaa puomin kun sinne tullaan vauhdilla putken ja pituuden kautta. Puomi toimi! Se olikin Fidzin ainut kohokohta ja onnistuminen näissä kisoissa.

Niza sen sijaan oli ihan liekeissä! Tai ehkä itse aina sisuunnuin Fidzin kanssa töpeksimisistä ja asenne oli eri kun lähdin radalle Nizan kanssa. Eka rata oli hieno! Puomi toiseksi viimeisenä esteenä, ja sinne tultiin kovaa. Siitä me myös jatkettiin kovaa yhden hypyn verran maaliin. Alastulon "ottamiskäsky" meni täysin kuuroille korville. Radalta 5 rv, mutta aika oli huima. -10.69. En voinut uskoa kun katsoin tulostaulukkoa että oikeasti hävisi Omielle ja Janitalle alle 3sek! Ja ainahan se käy mielessä että mihin se nolla olisi riittänyt tuossa kisaseurassa. Aika huikeeta: 

http://www.tsau.info/2011tulokset/2011_03_12-13/lauantaiA.html

Toinen rata Nizan kanssa meni myös ihan hyvällä temmolla, mutta sitten itse menin yhdessä kohdassa lukkoon kun koira tuli pussista paljon pidemmälle mitä olin suunnitellut ja ohjauspetti (ihan oma moka). Tästä hylly mutta halusin ottaa vielä puomin. Sinne mentiin yhtä kovaa kun ekalla radalla, ja juoksi läpi! Otettiin puomi uudestaan. Nyt ihan viime hetkellä muisti pysähtyä ja piti kuin piti takajalat kontaktilla :) Tästä kehut ja vauhdilla maaliin. Niza oli niin liekeissä! Olin niin tyytyväinen sen menoon ja ennenkaikkea tuohon vauhtiin! Harmittaa vaan kun nämä oli luultavasti Nizan viimeiset kisat ennen sterilisaatiota. Pitää vaan toivoa, että meno jatkuu leikkauksen jälkeen sitten pitkään tällaisena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti