keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Maavara pienenee

Fidzi on jo aikamoinen pallomaha. Eilen punnitsin sen ja painoa oli jo yli 17 kg (painoi 13.6 kg ennen tiineyttä), hui! Vyötärön ympäryskin on jo aikamoinen. Montakohan sieltä oikein on tuloillaan?
Nyt tiineyttä on takana 53 vuorokautta, eli H-hetki lähestyy ja pian on aika viedä Fidzi "rakentamaan" pennuilleen pesää kasvattajan hoiviin. Tulen varmaan aika paljon viihtymään pentulaatikossa, ja synnytystäkin on tarkoitus mennä seuraamaan. Pitää kai todeta, että onneksi nämä pennut ei tule itselleni, koska muuten lauman kasvuun olisi liian suuri riski. Jos kaikki kuitenkin menee nyt tällä kertaa näin hienosti loppuun asti, niin hartaana toiveena on joskus saada itsellenikin Fidzin jälkeläinen! Toivotaan siis että synnytys sujuisi yhtä kivuttomasti kun tiineys.

Viikko sitten perjantaina oli Fidzi vielä hallilla "treenaamasssa". Tehtiin tunnaria, seuraamista ja metallin pitoa. Tunnariin lisäsin haastetta laittamalla kapuloita vähän runsaammin, ja piilottamalla oman sellaisen muovisen kannen alle. Eipä nuo haasteet paljon Fidziä haitannut. Teki ihan loistavasti töitä! Ei mennyt yhtään epävarmaksi vaikka joutui pidempään siellä kapuloilla pyörimään. Vielä eilen illalla lenkin yhteydessä oli pakko pysähtyä tyhjälle kentälle ottamaan vähän seuraamisia ja asentotreeniä. Miten se pallomaha jaksaakin olla vielä niin innostunut? Näihin mammatreeneihin olen vaihtanut palkkauksen pelkkiin nameihin, mutta Fidzi yrittää aina omatoimisesti etsiä jostain lelun millä voitaisiin leikkiä. Hallilla kaivoi repusta pallot ja eilen löysi kentän reunasta hanskan:p Odotan kyllä niin paljon että saan sen takaisin ns. täysipainoiseen treeniin! Sitä odotelleessa pitää varmaan nostaa oma treenimotivaatio taivaisiin ja mennä viikon päästä messariin katsomaan tokon karsintoja (tietty jos synnytys ei ole juuri käynnissä) :D

Niza on oikeastaan vaan aksannut. Tiistaina Mian treeneissä katsottiin mm. keppejä ja keppikulmia. Niihin ohjeena (niin kuin kontakteillekin) LISÄÄ HÄIRIÖTÄ. Vaikeutetaan ja vaikeutetaan. Lisäksi sitä surullisen kuuluisaa rytmitystä pitää hakea vielä paremmaksi. Koira kuitenkin toimii jopa aika loistavasti.

Ellakin oli perjantaina hallilla Fidzin kanssa tokoilemassa. Teki kaikki alokasluokan liikkeet täysin ongelmitta. Harmi kun vastaavanakoetoimitsija ei saa kisata  (tai ymmärtääkseni se on hyviä tapoja vastaan). Muuten ilmottaisin Ellan tammikuussa omiin tokokisoihin. Ne kun olisi lämpimässä hallissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti