lauantai 12. marraskuuta 2011

Hyvä päivä!

Kun lauantai aamuksi on laittanut kellonsa soimaan viiden aikaan aamusta ihan vapaaehtoisesti, on kai pakko olla vähän hullu tai ainakin hurahtanut "tosissaan" agilityyn? ATT:n kisat ja tuomarina Sami Topra. Maksit aloitti klo 8.00 aamusta. Onni oli, että ei tarvinnut yksin ajella.

Kisattiin kolme rataa, joista vika oli hypäri. Kyllä huomaa, että talvikaudella tulee treenattua aika lyhyillä esteväleillä, ja muutenkin suhteellisen "ahdasta" rataa koska kisaradoilla estevälit tuntui toooosi pitkiltä. Eka rata olisi muuten ollut ihan ok, mutta ATT:n kumirouhe ja mun lenkkarit ei vaan ollut hyvä yhdistelmä. Koko radalla en kunnolla uskaltanut liikkua kun pelkäsin koko ajan että jalat lähtee alta:( Onnistuttiin kuitenkin tekemään ihan ok rata, ja nollalla maaliin. Puomin kontakti oli oikein hieno!

Toiselle (ja kolmannelle) radalle sain Saijalta kengät lainaan, ja ainakin nyt tiedän mitä toivon synttärilahjaksi. Eipä muuten luistanut ne kengät, ja oli muutenkin tosi hyvät juosta. Juoksinkin sitten "taikakengillä" toiseltakin radalta Nizan kanssa nollan. Alussa tosin tylsä myöhästynyt valssi, jonka johdosta piti kalastella koiraa selän takaa, mutta muuten ihan kiva rata. Osasipa Nipsa vielä mennä puomille vaikka oli putki aika tyrkyllä siinä alla, ja mikä parasta niin hyvä kontakti jälleen.

Vikalta hypäriltä saatiin myös nollarata, joten päivän saalina oli triplanolla, joka oli ihan ensimmäinen sellainen mulle koskaan ikinä. Samalla saatiin ensi vuodelle SM-nollat kasaan. Nyt olisi ihka ekaa kertaa oikeus kisata agilityn SM-kisoissa henkilökohtaisessa kisassa. Luvassa siis ehkä vähän harmaata sävyä muuten niin mustavalkoisessa kisassa.

Selvästi hyvä päivä!
Fidzistä on ihan yhtäkkiä tullut pikkasen pläski:) Maha siis kasvaa kovaa vauhtia. Jännät ajat lähenee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti