perjantai 2. syyskuuta 2011

Yritettiin tokota, agi vaan menee paremmin

Viime sunnuntaina lähdettiin Sarin kanssa tokokisoihin Nurmijärvelle jossa tuomarina oli Pernilla Tallberg. Sari oli Cheenan kanssa ekan kerran EVL:ssä niin me lähdettiin "henkiseksi tueksi" mukaan kisaamaan. Oma tokomotivaatio on ollut tosi hukassa kun tavoitteet on tältä vuodelta jo aikalailla kasassa tulevan juoksun ja pennutuksen takia. Onhan ne piirinmestikset vielä tulossa, mutta oon vaan niin varma että ei päästä sinne juurikin tuon tulevan juoksun takia...

Koe aloitettiin paikallaoloilla. Kummatkin liikkeet olivat menneet tosi hienosti, ihanaa!

Paikalla istuminen:10
Paikalla makaaminen:10


Loput liikkeet tehtiin kahdessa erässä tavanomaisessa järjestyksessä. Fidzi oli kuudes ja vika koira.
Seuraaminen: 7 tuomarin mukaan koira teki 9-10 seuraamista, mutta pistevähennykset meni ohjaajan piikkiin, NOU! Liikkeessä ei kuulema ongelmaa mutta pysähdyksissä ja käännöksissä teen jotain käsiapuja (voi nolous!). Tarviin nyt jonkun treenikaverin useammin katsomaan perään että ei tule tällaisia tapoja. Pyysin Fidziltä anteeksi :) Se teki loistavan seuruun ja ainakaan itse en huomannut että olisi tiputtanut kontaktia kertaakaan ja paikkakin tuntui hyvältä (ja kehui se tuomarikin sitä).
Zeta: 7 JA TAAS inhokki istuminen jäi seisomiseksi, muuten tosi kivasti.
Luoksetulo: 9 Tulee tuomarin mielestä liian kovaa :) + seisominen ei edelleenkään ole paras mahdollinen. Lisäksi kehän ulkopuolelta kuulin että oli jättäessä noussut seisomaan ja mennyt takaisin maihin (tuomarikaan ei ollut tätä nähnyt), kääk! Vauhti saa mun puolesta pysyä, mutta toi lukkojarrutus pitäisi saada onnistumaan ilman korjausaskelia.
Ruutu: 0 ei vaan löytynyt, en tiedä miksi.

Tästä poikki ja sitten loput

Ohjattu: 8 huono merkki, ja vähän oli kapulakin hukassa? Kokonaisuudessaan huono liike.
Metalli: 8 kaksoiskäsky irrottamiseen, porsas! Muuten hienosti.
Tunnari:10 se oli tosi pätevä.
Kaukot: 10 MAKEET!


Tuloksena 246 pistettä ja II-tulos ja pisteissä jaettu 2.sija, mutta joidenkin liikkeiden perusteella katsottiin kumpi tuli toiseksi ja kumpi kolmanneksi ja koska ruutu oli yksi näistä niin meidän sijoitus oli kolmas.  Fidzi voitti siten itselleen uuden narulelun ja ruokaa.

Jälleen oikein hyvän fiiliksen koe, ja menipä nyt jakeluun (jos ei ole mennyt jo aikaisemmin) että ruutu ja liikkeestä istuminen pitää saada sata varmoiksi treeneissä (ja hankaloittaa treenejä ihan urakalla). Ne on ne meidän ihan selvät heikkoudet. Saapa nähdä oliko nämä tämän vuoden viimeiset tokokisat? Jos oli niin hyvillä mielin jatketaan kun sen aika on.


Aksaakin on tehty. Viime keskiviikkona oltiin Fidzin kanssa Niinun treeneissä. Ekan ryhmän treenatessa ajattelin että ihan turha edes opetella koko rataa (34 estettä), kun ei me kuitenkaan sinne asti päästä (oli nimittäin aika hankalia kohtia ja paljon). Mutta Fidzi yllätti, se oli aika loistava! Tietty oli kohtia mitä piti enempi hioa, mutta kaikki saatiin onnistumaan. Saatiin jopa Niinulta treenin jälkeen palauteena että "erinomaista". Vitsit että lämmitti mieltä! Välillä nimittäin tuon pienen bc:n kanssa agility on tuntunut tosi vaikeelta, mutta viime aikoina se on tuntunut TOSI HYVÄLTÄ!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti