sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Viimeiset kisat

Nyt on sitten vuoden 2010 kisat kisattu. Viimeiset 2lk kisat käytiin Fidzin kanssa Hyvinkään hallissa. Reilun viidenkymmenen maksi 2 koirakon kisaradat tuomaroi Allan Mattsson. Odotukset eivät olleet kauhean korkealla kun viime kisoissa Fidzi on toistuvasti keksinyt aina jotain uusia ja ihmeellisiä virheitä. Täysillä kuitenkin lähdettiin yrittämään.


Eka rata näytti suunnilleen tältä:

Harmittava, mutta täysin ohjauksesta johtuva hylkäys jo kolmoshypyllä. Tarkoituksena oli vekata koiralle hyvä linja keinulle, mutta vekkasin koiran kolmos hypyn taakse. Muuten rata meni kivasti, ja yhteistyö pelasi. Fidzille aika vaikea renkaalle lähestyminen kovassa vauhdissa meni hienosti + hyvät kontaktit!

Toinen rata:

Tehtiin (ainakin omasta mielestä) suhteellisen sujuvaa rataa aina hypylle 12 asti. Siinä olisi pitänyt ottaa koiraa enempi haltuun. Nyt valahti hypyn 13 ohi, pöh. Korjatessa kieltovirhettä sain Fidzin ottamaan hypyn väärin päin, eli hylky tästäkin radasta. Loppu rata, kun taas vauhtiin päästiin, meni ihan ok. Otin puomin vauhdilla enkä vapauttanut kun vasta kehujen jälkeen. Fidzi teki tosi hienosti ja oli kuulolla.


Tuloksena kaksi uutta hyllyä, mutta sillä erotuksella että nyt jäi oikeasti hyvä mieli. Ensi vuonna uudestaan. Edistystä on kuitenkin tapahtunut. Nyt oikeasti tuntui että mentiin yhdessä samaa rataa koko ajan. Fidzi tuntui "omalta", ja virheet oli täysin ohjauksellisia. Mukavan illasta tietty teki sen, että oli huippuseuraa kun Maisa ja Suvi oli pitkästä aikaa samoissa skaboissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti