maanantai 27. joulukuuta 2010

Uusi blogi, uusi vuosi ja uudet tavoitteet

Pakkohan se on taas ajatella vuotta 2011 ja asettaa uusia tavoitteita.
Sitä ennen kuitenkin täytyy läpikäydä vuosi 2010.

Tarkastelussa vuodelle 2010 asetetut tavoitteet ja niiden toteutuminen:

Fidzi

Tavoitteet: tokossa AVO ja ehkä VOI (ainakin liikkeet kuntoon). Agilityssä kisaurankorkkaus. Näyttelyistä tulos nuortenluokasta. Ehkä BH.

Toteutus: tokossa Fidzi sai heti alkuvuodesta ensimmäisestä AVO-kisasta 1-tuloksen. Kisasi kuitenkin toisenkin kerran SM-kisoissa (Hi-Ha:n joukkueessa) AVO-luokassa. Sieltäkin hieno 1-tulos kolmen päivän treenin ja yhden liikkeen nollauksen jälkeen. Loppu kesästä Fidzi kisasi ensimmäisen voittajaluokan kisan saaden jälleen 1-tuloksen. EV-luokkakin alkaa olla liikkeiden osalta aika valmis, eli hyvin tuli tokon puolelta tavoitteet täytetyksi.

Agilityssä Fidzi korkkasi kisauransa heti pari viikkoa kisaiän täytyttyä. Ekoissa kisoissa Fidzi juoksi kaksi nollavoittoa. Kolmannesta kisasta tuli viimeinen nousunolla, eli kisaura korkattiin ja kakkosluokkaan noustiin vauhdilla. Kakkosluokasta Fidzi teki nopeasti pari luvaa, mutta viimeinen nousunolla kolmosiin on ollut tiukassa. Tavoitteet tuli kuitenkin agilityssäkin ylitettyä!

Näyttelyissä ei käyty (kesän "look" rajoitti), eikä BH-koekalenteriin edes vilkaistu. Näiden osalta tavoitteet jäi täyttymättä.


Niza

Tavoitteet: lisää nollia agilityssä, ehkä sijoituksia, ehkä niitä AVA-sertejä? Haussakin olisi kiva saada eka kisa alle. Ja sitten mahdollisesti se yksi näyttelytulos. Sitten olen ihan ajatustasolla miettinyt taippareita, mutta ehkä ne ei vielä tänne tavoitteisiin kuuulu.

Toteutus: oh ja hoh. Nizan vuosi on mennyt aika heikosti. Pari nollaa on saanut agilitystä ja yksi sijoituskin, mutta AVA-sertit ovat edelleen vaan kauniita unelmia. SM(joukkue)-kisoissa startattiin, mutta ilman sen kummempaa tulosta. Näyttelyihin ei olla yritettykään ja hakukin on jäänyt hunningolle. Sen verran edistystä tottiksen suhteen, että Niza on uskaltanut hypätä pallon kanssa metrin hyppyä. Aika laimea vuosi Nizalla.


Ella

Tavoitteet: eka tavoite sama kuin Nizalla eli lisää nollia MEDI3:ssa. Näyttelyistä vika serti.

Toteutus: Ella on haalinut useampia nollia kasaan kuin Niza ja treeni- ja kisamäärään nähden on onnistunut hienosti. Ella kuitenkin ylitti kaikki vuoden 2010 odotukset ja tavoitteet nimittäin sillä on takataskussa SM-joukkuekultaa vuodelta 2010! Näyttelyissä ei Ellakaan kuonoaan näyttänyt tänä vuonna.

Vuosi 2011 tavoitteet:

Fidzi: tokossa EVL kisakuntoon, pari kisaa ja tietenkin niitä 1-tuloksia. Agilityssä kolmosiin, ja yhteistyö kuntoon kisoissakin. BH-koe ja uskaltaisiko tähän kirjoittaa vielä näyttelytulos.

Sitten ehkä menee vähän tavoitteiden ulkopuolelle, mutta pennut (tai astutus) olisi myös varmaan ensi vuoden projektina.

Niza: enempi agilitystartteja ja onnistumisia. Sivutavoitteita voisi olla näyttelytulos, hakukoe ja ehkä paluu tokon kisakentille. Katsotaan myös otanko Nizan mukaan Ellan kanssa mejämetsälle.

Ella: toipuminen! Lumien sulettua jatketaan mejäilyä (kisat mielessä pitäen).  Yritetään muistaa näyttelyiden olemassaolo:D. Mahdollisesti paluu agilitykentille, mutta agilityn suhteen ei laiteta tavottaita sillä se on vielä niin epävarmaa.

Itsellenikin kulunut vuosi toi paljon uusia ja ihania kokemuksia. Päälimmäisenä mieleen on jäänyt ensimmäiset SM-kisat sekä tokossa että agilityssä.

Loppuun pari fiilistelykuvaa vuodelta 2010

EllaFidzi

© Juha Karimäki


Niza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti