torstai 18. heinäkuuta 2013

Lomalla

Me ollaan totisesti lomalla kaikesta arjen rutiineista. Treenitauko alkoi tokon sm:stä ja sen jälkeen ei olla mitään järkevää tehty sillä rintamalla. Kaksissa agikisoissa on kuitenkin käyty, mutta treenattu ei. Jos on treenitauko niin eihän se kisaamista estä :) ?

Purinalla oltiin viikko sitten maanantaina. Kaksi koiraa kahdella yhtä aikaa pyörivällä radalla ei ollut kauhean kiva yhdistelmä. Fidzin eka rata sisällä oli tosi tahmaisen tuntuinen, ja kielto tuli ihan odottamattomasta kohtaa kun ei irronut putkeen? Nizan kanssa tältä radalta ihan hyvän tuntuinen nolla. Ulkoradalla en ennen Fidzin suoritusta ehtinyt kunnolla tutustumaan rataan, mutta mentiin kuitenkin. Nyt meno tuntui jo paljon paremmalta ja Fidzi kulki huomattavasti kivemmin. Itse sähläsin huonon ohjauksen ahtaaseen paikkaan joten hylly tuli radalta. Nizan kanssa ulkorata olisi muuten ollut tosi makee, mutta porsas ei kuunnellut puomilla vaan paineli omia menojaan putkeen (väärään päähän). Kulki muuten tosi hienosti ja kovaa.

Sitten onkin vietetty useampi päivä mokillä:
Mökiltä poikettiin Varkauteen kisoihin. Päivä olikin yllättävän kuuma, mutta hyvin jaksoivat molemat juosta rankan loma viikon jälkeenkin. Fidzi oli aika siisti! Se teki tuplanollan ja tuli molemillta radoilla toiseksi. Kulki tosi kivasti ja paikkaili mun myöhässä olevia ohjauksia. Olipa ihanaa! Vikalla radalla omat jalat alkoi hyytymään, mutta Fidzi olisi kyllä vielä kulkenut.

Nizan kanssa jätin ekalla radalla pallon maaliin niin että näki. No se rata alkoi heti ekan riman pudotuksella ja ei ollut vesiäisellä sillä radalla muuta kun pallo mielessä. Toiseen päähän kulki tahmaisesti mutta palloa kohti ei halunnut pysyä käsissä. Kympillä maaliin. Toiselta radalta aika kiva nolla ja kolmanneksi (harmitus sinänsä että ei taas tullut sertiä..ja Fidzi oli tällä radalla toinen). Viimeisellä radalla Niza kulki muuten tosi kivasti taas, mutta puomi oli ihan vallaton. Nizan kanssa treenitauko kyllä vaikuttaa kuuliaisuuteen kontakteilla tosi paljon.Olisi varmaan syytä käydä välillä vähän palauttelemassa vaikka epiksissä. Pitää pikkuhiljaa miettiä paluuta treenikentälle, mutta ei ihan vielä...vähän vielä vaan lomaillaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti